Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ponosan sam i sretan"

Dodijeljena nagrada "Tatjana Krajač": Zoran Ivanović proglašen najboljim socijalizatorom pasa

Aktualno Galerija Dodjela nagrade Tatjana Krajač, dobitnik Zoran Ivanović Dodjela nagrade Tatjana Krajač, dobitnik Zoran Ivanović Foto: Neja Markičević / CROPIX Zoran Ivanović osvojio nagradu Tatjana Krajač: Ilustracija - 2 Zoran Ivanović osvojio nagradu Tatjana Krajač: Ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Ivanović osvojio nagradu Tatjana Krajač: Ilustracija - 3 Zoran Ivanović osvojio nagradu Tatjana Krajač: Ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr Zoran Ivanović osvojio nagradu Tatjana Krajač: Ilustracija - 4 Zoran Ivanović osvojio nagradu Tatjana Krajač: Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr +1 Zoran Ivanović osvojio nagradu Tatjana Krajač: Ilustracija - 5 Galerija 1/6 >>
Nagrada socijalizatorima pasa pomagača ove je godine otišla u ruke Zorana Ivanovića. Nagrada se dodjeluje u u spomen na prerano preminulu reporterku i urednicu Dnevnika Nove TV Tatjanu Krajač.

Zoran Ivanović, volonter Centra za rehabilitaciju Silver, ovogodišnji je dobitnik nagrade socijalizatorima pasa pomagača. Ovaj umirovljenik i hrvatski branitelj dosad je socijalizirao pet pasa, a kroz njegov dom prošlo ih je 20-ak. Stotine volontera svake godine rade na obuci pasa da bi povećali kvalitetu života osoba i djece s invaliditetom i teškoćama u razvoju, kao i njihovim obiteljima.

"Ponosan sam i sretan jer znam da nekome pomažem. Sad moram uzeti dva psa da opravdam nagradu", rekao je Ivanović i dodao: "Pas je najbolji prijatelj. S njim se ne možete svađati. Morate biti veseli. Onda pas radi sve. Na kraju je nagrada kad vidite korisnika sa tim psom i što taj pas njemu znači."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NAGRADA ''TATJANA KRAJAČ'' Najvolonterka godine Centra Silver: "Nećete me se tako brzo riješiti, volontirat ću s vama i dalje''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U ČAST TATJANI KRAJAČ Centar Silver dodijelio nagradu koja nosi ime prerano preminule reporterke i urednice Dnevnika Nove TV

Nagradu Centar dodjeljuje u spomen na prerano preminulu reporterku i urednicu Dnevnika Nove TV Tatjanu Krajač.

"Vrijeme prolazi, naše Tatjane Krajač nema već četiri godine. Tijekom te četiri godine puno toga se dogodilo, dobrog i manje dobrog, osobito tijekom pandemije i potresa – koji nas tu i tamo podsjete na to teško razdoblje, ali i na naše volontere socijalizatore koji su nam bili i ostali velika pomoć i podrška u radu Centra Silver, a osobito našem Programu socijalizacije budućih pasa pomagača", objavili su iz Centra.

"Kao i svake godine iz skupine volontera socijalizatora, tim Centra predlaže kandidate za osvajanje godišnje nagrade 'Tatjana Krajač' za poseban doprinos programu socijalizacije Centra za rehabilitaciju Silver. Ovu kategoriju malo smo proširili sa dvije nove potkategorije volontera. To su tete čuvalice i nedovoljno spominjani Guardiansi – čuvari Silverova nasljeđa", dodali su.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene