Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lijepo je, ali...

Ne dajte da vas sunce zavara!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je diljem zemlje konačno osvanulo sunce i donijelo prvi dašak proljeća, temperatura zraka je još uvijek niska, pogotovo u unutrašnjosti.

Fotografije lijepog vremena i kako uživate u njemu pošaljite nam na moj.report@novatv.hr. Najzanimljivije ćemo objaviti!

Pročitajte i ovo Svizac Phil Sviščev dan FOTO/VIDEO "Najprecizniji" prognostičar Phil predviđa: Ove godine proljeće stiže ranije! Slika nije dostupna Kraj polarne hladnoće Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana i kada će porasti temperatura

Stoga ne izlazite van prelagano obučeni. Naime, tijekom dana u središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji bit će djelomice sunčano, ali temperature se neće popesti više od nekoliko stupnjeva iznad ništice. Tako se u Zagrebu jutros mjeri svega 5, a u Osijeku, primjerice, samo 3 stupnja. Puhat će umjeren sjeveroistočnjak i sjeverac, koji će dodatno rashladnjivati, pa se nemojte odveć razodijevati.

>> Stiže proljeće: Evo što trebate učiniti sa svojim automobilom!

U Istri i na Kvarneru očekuje se pretežito vedro s jakom i olujnom burom. U Gorskom kotaru i Lici umjereno oblačno i hladno. U Dalmaciji tijekom dana će se razvedravati. Malo će zahladnjeti, no popodnevna temperatura dosegnut će i 16 stupnjeva. Ipak, i tamo valja biti na oprezu jer će zapuhati umjerena i jaka bura koja će pojačavati dojam hladnoće, a moglo bi biti i teškoća u plovidbi morem.

U kopnenoj će Hrvatskoj nedjelja, ponedjeljak i utorak biti sunčani, s jutarnjim mrazom i mjestimičnom maglom, koja neće biti dugotrajna. Još će malo zatopljeti. Na Jadranu se očekuje sunčana nedjelja, kao i prvi dani sljedećeg tjedna. Bura će postupno slabjeti i biti će jača na sjeveru nego u Dalmaciji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene