Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VELIKO SLAVLJE

Hrvatska u deliriju, pjevalo se, ali i plakalo od sreće: "Učinili ste nas ponosnima, da znate"

Nije san - Hrvatska je u polufinalu Svjetskog nogometnog prvenstva! Nakon dramatične utakmice s Brazilom i raspucavanja jedanaesteraca - Hrvatskom je zavladala navijačka euforija. Od Zagreba, Osijeka, Rijeke i Zadra do Splita i Dubrovnika navijalo se u jedan glas.

Mnogima nisu smetale ni niske temperature, pa se navijalo i na otvorenom. Navijači su zaustavljali promet, a uz vatromet i pjesmu slavilo se do dugo u noć

Slavlje diljem Hrvatske - 2 Slavlje diljem Hrvatske - 4 Foto: DNEVNIK.hr

"Hrvatska nije Hrvatska bez drame, makar to bio Brazil, makar to bio Japan", kazao je navijač Zvonimir iz Zagreba.

Na pitanje novinara što kaže na Livakovića, jedan je navijač kazao: "U finale, u finale. Livaković je prva liga. Najjači lik ikad. Zaslužio je biti tamo gdje je."

Slavlje diljem Hrvatske - 2 Slavlje diljem Hrvatske - 1 Foto: DNEVNIK.hr

"Idemo dalje na polufinale pa finale. Ima li nam kraja? Nema, samo je nebo kraj", ustvrdio je Dino iz Zadra, a njegova sugrađanka Nevenka priznala je kako je znala od samog početka da će Hrvatska pobijediti. "Znala sam da je pobjeda naša."

Diljem Hrvatske slavilo se uz navijačke pjesme

"Ajmooo u finale, nebo je kraj, sto posto zaslužena pobjeda, idemo dalje", samo su neki od komentara razdraganih navijača nakon sinoćnje pobjede Vatrenih

"Samo mi Hrvati možemo to napraviti. Mi smo ratnici u duši i to je to", ustvrdio je jedan navijač.

"Idemo u finale i tamo pobjeđujemo Francusku", prognozirala je jedna navijačica. Neki nakon pobjede nisu mogli sakriti suze: "Učinili ste nas ponosnima, da znate."

Slavlje diljem Hrvatske - 2 Slavlje diljem Hrvatske - 3 Foto: DNEVNIK.hr

Pročitajte i ovo Slavlje u Zagrebu - 1 eksplozija emocija VELIKA FOTOGALERIJA Neopisivo! Pogledajte kako je Hrvatska slavila ulazak u polufinale Svjetskog prvenstva 2022.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZNAD SVIH - HRVATSKA VIDEO Potpuno ludilo: Vatrogasci i HGSS-ovci u svom stilu podržali Vatrene

Više o navijačkom slavlju diljem Lijepe Naše pogledajte u prilozima reporterki Dnevnika Nove TV Anje Perković i Dine Ćevid.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene