Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suze u sudnici

Nastavljeno suđenje za ubojstvo Tomislava Sablje: "Ako ostanem u zatvoru, umrijet ću. Jedina mi je želja..."

Aktualno Galerija Dorian Mraković - 1 Dorian Mraković - 1 Foto: Vijesti u 17 Dorian Mraković - 2 Dorian Mraković - 2 Foto: Vijesti u 17 Dorian Mraković - 3 Dorian Mraković - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Kristijan Knego Galerija 1/4 >>
Za ubojstvo Tomislava Sablje tereti se Kristijan Knego, a za pomaganje u ubojstvu Dorian Mraković. U utorak je dvojcu nastavljeno suđenje, a obojica su se izjasnili da nisu krivi.

Nastavljeno je suđenje za ubojstvo Tomislava Sablje u zagrebačkom noćnom klubu. Za zločin se tereti voditelja zaštitarske službe Kristijana Knegu, a za pomaganje u ubojstvu bivšeg policajca Doriana Mrakovića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužili je organizatori Pula izgubila spor oko zabranjenog koncerta, stigla reakcija gradonačelnika: "Ne odustajemo od svojih argumenata"

Podsjetimo, ubojstvo se dogodilo u travnju, a obojica su se izjasnila da nisu krivi. Danas su i Knego i Mraković rekli da ostaju pri obrani te da žale zbog toga što se dogodilo, ali nisu željeli više odgovarati na pitanja. U petak se očekuju završni govori i objava presude. Prijedlog za ukidanjem istražnog zatvora im je odbijen, a to je osobito teško palo osumnjičenom bivšem policajcu koji se u sudnici i rasplakao.

Pročitajte i ovo Vukovar - 3 priopćenje policije Policija uhitila još tri osobe zbog napada na maloljetnike u Vukovaru

"Ne mogu jesti, ne mogu spavati, cijela glava mi je posijedila, jedina mi je želja da budem sa svojom zaručnicom i obitelji, ne moram nosa iz kuće...", rekao je Dorian Mraković i dodao kako će umrijeti ako ostane u istražnom zatvoru.

Pročitajte i ovo Davor Bernardić Reagirao Grad Zagreb Bernardić objavio dokumente: "Ovo je jedna od najvećih afera dosad"

"Ja sam svoju obranu detaljno iznio u 6. mjesecu u samom početku istrage kad sam rekao sve čega se sjećam te noći i nemam više ništa za dodati, osim nažalost što se to dogodilo", izjavio je Kristijan Knego.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene