Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko će koga?

Naslikavanja sa čokoladom i podbadanja na Fejsu: Kako političari ratuju oko Agrokora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski političari na Facebooku vode "kampanju" za spas Agrokora.

Nakon što su na društvenim mrežama fotografije s Konzumovim blagajnicima objavile Severina i Iva Balaban, čini se kako su se u Facebook "kampanju" za spas Agrokora sada uključili i političari.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja i Sabina Tandara Knezović - 1 Izborna matematika Grmoja otkrio hoće li podržati Milanovića: "Za što se čeka Most?" Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Nakon predstavljanja nagodbe Analiza Mislava Bage: "Kad završi priča sa stasanjem novog Agrokora, kreću brojni sudski sporovi"

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić na svom Facebook profilu tako pozira s Kraševom čokoladom u ruci pozivajući na zaštitu hrvatskih proizvođača.

"Zaštitimo hrvatske proizvođače! Priključite se našoj kampanji i zajedno podržimo naše proizvođače! Kupi naš proizvod, stavi sliku i #kupujmonase. Pokažimo svima koliko smo inovativni i poduzetni!", napisao je Bernardić uz fotografiju.

Iako su neki u komentarima pohvalili inicijativu šefa oporbe, bilo je i onih kojih na Bernardićevo naslikavanje nisu gledali blagonaklono.

"Šta je ovo, pobogu?! čovječe, jesi li ti uopće svjestan svoje sramotnosti?", jedan je od komentara objavljen ispod fotografije.

"kampanja Vam je na razini Turbo limach showa..čuj kupite Dorinu i pokažite inovativnost?!?!?!?", kaže jedan od komentatora.

Oko Agrokora na Facebooku ratuju i SDP i Most. SDP-ovac Arsen Bauk Mostovce je prozvao za podršku lex Agrokoru napisavši kako "kratica MOST" znači "Mi ostajemo s Todorićem".

Mostovac Nikola Grmoja nije mu ostao dužan. U "odgovoru drugu Arsenu" poručio mu je kako kratica SDP-a znači "Sva Desetljeća Pljačke". Svoj je status popratio fotografijom s premijere dokumentarca "Gazda" o Ivici Todoriću.

"Treba podsjetiti da njihovim (SDP-ovim, op.a.) dolaskom na vlast 2000. godine počinje zlatno doba Agrokora, a ne treba zaboraviti Linićevu prodaju INE i Bijelih noći i sve druge muljaže i marifetluke za njihovih mandata. Da ne govorimo o silno prisnom odnosu s Emilom Tedeschijem čije bi podrijetlo novca isto trebalo ispitati. Sve do prije mjesec dana Baukov je prisni kolega Grčić govorio da o problemima Agrokora treba šutjeti. Ipak mu tamo radi supruga. Svo to vrijeme mi smo spominjali i kriminal i pogodovanje i povlaštene u hrvatskom gospodarstvu.A SDP-ovce prije pola godine nisam primijetio na premijeri filma Gazda dok je još Todorić bio čvrsto na nogama, barem u javnosti. Valjda im je karta bila skupa", napisao je Grmoja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene