Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za glasove

Režu vrpce, otvaraju zgrade, radove... Razletjeli su se na sve strane: Jedna je stvar i više nego jasna

Aktualno Galerija Ivan Malenica - 1 Ivan Malenica - 1 Foto: Dnevnik Nove TV Centar Klik u Puli - 3 Centar Klik u Puli - 3 Foto: Dnevnik Nove TV Branko Bačić, potpredsjednik Vlade Branko Bačić, potpredsjednik Vlade Foto: Dnevnik Nove TV +0 Ivan Malenica - 2 Galerija 1/4 >>
Ministri su se razletjeli na sve strane. Režu se vrpce, otvaraju zgrade, postavljaju kameni temeljci. I više je nego jasno da su izbori pred vratima.

Ministri su u utorak bili na sve strane, a njihovi rasporedi mirišu na kampanju. Premijer Andrej Plenković je bio na konferenciji HNB-a "Godinu dana s eurom u Hrvatskoj".

Potpredsjednik Vlade i ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić bio je u Sisku gdje je položen temeljni kamen za gradnju šest višestambenih zgrada u kojima će biti smješteni vlasnici nekretnina oštećenih u potresu do njihove obnove. 

U Puli je bio ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić. Otvorio je Centar KLIK, za edukaciju mladih u turizmu.

Bačić poručuje: "Ne pobjeđuje se na izborima angažmanom i obilaskom terena mjesec, dva, tri, četiri prije izbora, već se na izborima pobjeđuje radom od prvog dana."

Erlić kaže: "Ja mislim da sam u istom kontinuiranom tempu. Ministarstvo brine za sve krajeve Hrvatske pa moramo biti prisutni na terenu."

Pročitajte i ovo Crveno more - 4 ANALIZA IVANA ODRČIĆA Opasnost na pomolu: Ovo je sjeme za novi rast cijena, ali i za novu radikalizaciju Europe

Baš je u ponedjeljak ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica otvorio novu zgradu Općinskog suda u Splitu.

Ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić odradio je sjednicu Gospodarsko socijalnog vijeća (GSV), a ranije je podijelio 38 ugovora u sklopu programa ZAŽELI.

U videoprilogu pogledajte gdje su sve ministri bili i kako obrazlažu svoju iznenadnu pojačanu aktivnost i ima li ona ikakve veze s izborima. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene