Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident na Braču

Napadač na Mamića osuđen na devet dana zatvora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zatvorsku kaznu u trajanju od devet dana splitski Prekršajni sud nepravomoćno je kaznio 22-godišnjeg mladića, koji je prošlog tjedna na Braču šakom u potiljak udario savjetnika GNK-a Dinamo Zdravka Mamića.

Mamić je od siline udarca pao u more iz kojeg su ga potom izvukli prijatelji te uhvatili napadača i zadržali do dolaska policije, doznaje se u petak na tom sudu.

Pročitajte i ovo Suđenje braći Mamić - 3 Izvlačenje novca iz Dinama Nitko se nije pojavio na suđenju Mamićima: Trebali su svjedočiti Kranjčar, Barišić i Lulić Zdravko Mamić Troškovi veliki Nastavak drugog suđenja Mamićima opet će se morati odgoditi: Obrana iznova zatražila da se sve preseli u Zagreb

Incident se dogodio 7. lipnja na bolskoj rivi, kada je 22-godišnji D. I. šakom u potiljak udario Zdravka Mamića koji je bio na brodu, a od siline udarca pao je u more.

Odmah nakon incidenta dao se u bijeg, a za njim su potrčali Mamićevi prijatelji koji su ga uhvatili i zadržali do dolaska policije. Mladi napadač  najprije je jedan dan bio u policiji na obradi, a zatim sljedećeg dana i na Prekršajnom sudu, pa će u konačnici u zatvoru ostati sedam dana.

Prekršajni sudac Daniel Ban 22-godišnjaku je, nakon što je priznao djelo i zbog njega izrazio žaljenje, izrekao zaštitnu mjeru zabrane približavanja Zdravku Mamiću te kontaktiranja s njim.

Policija je tražila da ga se kazni zatvorom, što je naposljetku sud uzeo u obzir i izrekao mu zatvorsku kaznu. Još nije poznato hoće li se odvjetnik 22-godišnjaka žaliti na takvu presudu. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene