Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez pojašnjenja

Tireli potvrdila: Nisam više u Hrvatskim laburistima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon brojnih nagađanja o sukobima u vodstvu Hrvatskih laburista, bivša predsjednica te stranke Nansi Tireli u četvrtak je potvrdila da se i službeno razišla s novim rukovodstvom predvođenim Tomislavom Končevskim.

"S jučerašnjim datumom istupila sam iz Hrvatskih laburista", rekla je Tireli dodavši kako je to jedina izjava koju trenutno namjerava davati. Pritom nije željela pojasniti koji su joj daljnji planovi, odnosno jesu li utemeljene medijska nagađanja o prelasku u SDP.

Pročitajte i ovo Tonino Picula, zastupnik u EU parlamentu Kriva taktika Picula otvoreno o Milanovićevoj sudbini: "Potrebna je promjena na Pantovčaku" Dalija Orešković, saborska zastupnica i bivša šefica POSI Lijeva koalicija Orešković otkrila s kim bi radije sjela za stol, DP-u poručila: "Svatko tko kaže HDZ-u Guten Tag, sam sebi je rekao Auf Wiedersen"

Predsjednik laburista Končevski novinarima je izjavio da je suspendirao Tireli zbog toga što je naštetila stranci izjavama na rovinjskom radiju FM, no Tireli je potvrdila kako je i prije suspenzije podnijela zahtjev za ispisivanjem iz stranke. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene