Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRADALO DVOJE LJUDI

Nakon tragedije u NP Krka: Je li opasno kupati se kod Skradinskog buka?

Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 5
Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 5 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Nacionalni park Krka (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Galerija 1/1 >>
Stradali su muškarac i žena, a navodno je riječ o utapanju. Beživotna tijela opazili su turisti.

U Nacionalnom parku Krka u subotu je došlo do tragedije. Iz još neutvrđenih razloga, u poslijepodnevnim satima na području Skradinskog buka smrtno su stradale dvije osobe.

Pročitajte i ovo Požar u istanbulskom noćnom klubu U centru Istanbula VIDEO Užas u noćnom klubu: U strašnom požaru poginulo 29 ljudi, pet osoba privedeno Kupalište kod Varaždina Vatrogasci ga pronašli Na kupalištu kod Varaždina utopio se Filipinac: Policija objavila nove informacije

Kako su obavijestili iz Nacionalnog parka, u tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog nesretnog slučaja te identitet stradalih. Stradali su muškarac i žena, a navodno je riječ o utapanju. Beživotna tijela opazili su turisti.

U Dnevniku Nove TV razgovarali smo sa zamjenicom gradonačelnika Skradina Kristinom Vlaić Bubalo.

Kakve su najnovije informacije?

Mi u gradu Skradinu raspolažemo s istim informacijama kao i vi u medijima. Ovo je nesreća koja se dogodila na prostoru Nacionalnog parka Krka koji je jedna posebna ustanova, gospodari svojim prostorom, posjetiteljima itd. Što se tiče grada Skradina, mi jako skrbimo o posjetiteljima. Skradin je jedno mirno, ali tranzitno mjesto u koje svakodnevno ulazi nekoliko tisuća ljudi. Ali, na svu sreću, nesreće su rijetke.

Koliko je područje Skradinskog buka opasno. Je li rizično kupati se na tom području?

Ako se poštuju propisi prilikom pješačenja, kupanja. Postoje posebne table, znakovi upozorenja. Ako se drži do propisa onda su nesreće zapravo rijetke ili ih nema. A ponekad se nesreće kao ova događaju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene