Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Slavonskom Brodu

Kaos na cesti: Pijanu je zaustavili policajci pa se derala na suvozača, napala ga i izbacila iz automobila

Ilustracija
Ilustracija Foto: Niksa Stipanicev/Cropix
Nakon što su policajci zaustavili pijanu vozačicu jer je kršila prometne propise, žena je počela vikati. Istjerala je svog suvozača, a obračun je zaustavila policija.

U Slavonskom Brodu, u Ulici Augusta Šenoe, u utorak u 19:10 policajci Postaje prometne policije Slavonski Brod uočili su i zaustavili osobni automobil u kršenju prometnih propisa (pretjecanje ili obilaženje kolone vozila).

Automobilom je upravljala 25-godišnjakinja koja je nakon zaustavljanja narušavala javni red i mir vikom i galamom te je iz automobila kojim je upravljala istjerala 40-godišnjeg suvozača, kojega je i fizički napala. Daljnji napad su spriječili policajci, a 40-godišnjak je odbio ponuđenu liječničku pomoć, priopćila je PU brodsko-posavska.

Pročitajte i ovo Tučnjava u gruzijskom parlamentu - 1 Letjele šake VIDEO Kaos u parlamentu: Potukli se zastupnici, za sve su krivi strani agenti?

Alkotestirali su vozačicu. Imala je koncentraciju alkohola od 1,08 promila. Podnesena je prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene