Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radnici se nadaju

Nakon sastanka u Državnom odvjetništvo: Istraga 'Naute Lamjane' u tijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnici 'Nauta Lamjane' su ogorčeni jer 25 njih nikada se više neće vratiti na posao - posla nema!

U Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru sastali su se pravni zastupnik SSSH Vedran Uranija i sindikalni povjerenik Naute Lamjane Mario Košta, kod Državnog odvjetnika Ivana Galovića.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Centar za mlade Zadar - 3 u očekivanju Godota Sramotan primjer nebrige: U velebnu zgradu uložili šest milijuna eura, a zjapi prazna

Potvrdili su da su dobili informacije da je u tijeku istraga zbog kaznenih prijava koje su djelatnici kaljskog brodogradilišta podnijeli još prije dvije godine, kao i da se na istrazi intenzivno radi.

Nauta Lamjana: Samo dvoje radnika došlo na posao od njih 40

Od 40 radnika brodogradilišta njih 15 radi. Na posao ih je pozvao stečajni upravitelj Alein Khan. Prošli tjedan 25 je radnika dobilo otkaz i stečajni upravitelj kaže da se neće vratiti na posao, jer posla nema za sve.

Radnici su ogorčeni. Mnogi od njih su jedini koji su u svojim obiteljima imali posao i sad su bez njega. Nadaju se da će se istraga donijeti rezultata da će brzo i da će brzo biti pozitivnih pomaka za cijelu situaciju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene