Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Najpoznatiji hrvatski 'siromašni milijunaš' žrtva prijevare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trenutno najpoznatiji hrvatski 'siromašni milijunaš' odlučio je pred kamerama Nove TV ispričati svoju stranu priče o milijun eura vrijednom zemljištu na Kvarneru.

Stipo Ilišinović niti je bogataš niti je tužan. Iako je upravo on formalni vlasnik milijun eura vrijednog zemljišta na Medveji, posljednjih dana pokušava shvatiti kako je postao dijelom nevjerojatne zemljišne prijevare. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Prevaren u Puli 80-godišnjak očekivao nasljedstvo od dalekog rođaka, pa ostao bez više desetaka tisuća eura Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena

Za sada je protiv Ilišinovića tužbu podnijelo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci. Sve radi poništavanja famoznog kupoprodajnog ugovora, potpisanog i ovjerenog '81., na obrascu iz '91., s prodavateljem koji je pod zemljom već 67 godina.

Ovakva nevjerojatna prijevara moguća je zahvaljujući zakonu. Naime, sudac nije obvezan provjeriti bilo koji podatak. Ilišinović smatra da se, da je bilo volje, već moglo uhvatiti redatelja ove bizarne prijevare.

>> Zagrebački beskućnik vlasnik super vrijednog zemljišta kod Lovrana

Naš siromašni milijunaš tvrdi kako ga nitko iz policije i sudstva nije kontaktirao. I dalje živi kao podstanar i snalazi se iz dana u dan kako stigne, bez obzira na nametnutu zemlju, ali i nametnutu slavu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene