Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HVALA VAM!

Najčitaniji portal u zemlji DNEVNIK.hr, oborio vlastiti rekord čitanosti u kolovozu: Rekordi su pali i za portale Zadovoljna.hr, Punkufer, Showbuzz i Folder.hr

Najčitaniji portal u zemlji DNEVNIK.hr
Najčitaniji portal u zemlji DNEVNIK.hr Foto: DNEVNIK.hr
U nikad izazovnijim vremenima, portal DNEVNIK.hr ponovno obara rekorde čitanosti! Najčitaniji news portal u zemlji u kolovozu je zabilježio svoj dosad najveći broj stvarnih korisnika, njih 2.031.809.

Provjerene i pravovremene informacije o svim aktualnim temama, od koronavirusa do obljetnice Oluje, čitatelji su rado pratili i na Facebook stranici portala na kojoj je ostvareno čak 20 milijuna video pregleda.

Pročitajte i ovo Mislav Bago Skoro dvije godine od smrti "Prvi izbori bez Bage": Tviteraši se prisjetili legendarnog novinara Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić IZBORI NA NOVOJ TV Nova TV gledateljima u izbornom danu priprema bogat program i prvu procjenu izbornog rezultata

Također, DNEVNIK.hr je i dalje uvjerljivo najjači news portal na Twitteru u Hrvatskoj s više od 225.000 pratitelja, dok na Instagramu broji njih gotovo 100.000.

"Pozicija najčitanijeg portala u Hrvatskoj zasluženo je priznanje za dugotrajan trud cijelog tima koji stvara sadržaj, kreira promociju i brine o tehničkom razvoju svih digitalnih kanala Nove TV. U ovim izazovnim vremenima, u našem malom, ali vrijednom timu, još više su do izražaja došle želja za razvojem, međusobno uvažavanje i kolegijalnost.

Zato me osobito, uz ukupni rezultat, vesele i pojedinačni rekordi naših nišnih portala koji dokazuju da se radi o uspjehu cijelog tima na koji sam neizmjerno ponosna", rekla je Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija na Novoj TV.

Naime, rekordi su u kolovozu pali i za portale zadovoljna.hr, punkufer, showbuzz, i folder.hr.

Omiljeni portal među ženskom publikom

Najčitaniji lifestyle portal zadovoljna.hr, s rekordnih 1.236.745 stvarnih korisnika, ponovno se izdvojio kao omiljeni portal među ženskom publikom. Osim čitanosti, to dokazuje i Instagram profil portala koji okuplja čak 144.000 pratitelja, što ga čini najvećim ženskim lifestyle profilom.

Najjači travel&gastro portal u zemlji, punkufer, u kolovozu je još jednom oborio svoj rekord u broju posjetitelja – njih 898.058 sadržaj portala otvorilo je čak više od 4.8 milijuna puta, čime je punkufer i dodatno potvrdio svoj status lidera.

Čitatelji su, osim tema o dobroj hrani, savjeta za putovanje te preporuka raznih destinacija i najljepših plaža mogli uživati u Virtualnom putopisu te s nekima od najpoznatijih domaćih blogera, putnika i avanturista otputovati u razne kutke svijeta.

Projekt Leksikon

U kolovozu je projekt Leksikon počeo kružiti od ruke do ruke najboljih hrvatskih kuhara pa su posjetitelji portala svakog tjedna mogli "listati", čitati i uspoređivati odgovore Davida Skoke, Tomislava Gretića i Marina Medaka.

Kako i ovog ljeta ne bi nedostajalo vijesti i zanimljivosti iz svijeta poznatih te kulture i zabave, pobrinuo se portal showbuzz koji je također ostvario svoj rekord s 1.221.827 stvarnih čitatelja, a brojka od 36 milijuna pregleda stranica govori o tome koliko je ovaj popularan i atraktivan sadržaj bio zanimljiv čitateljima.

S 739.784 stvarna korisnika koji su svakodnevno dolazili po dnevnu dozu zabave, smijeha, memova i viralnih videa s društvenih mreža, a isto tako su uživali u testiranju svog raznolikog znanja u raznim kvizovima, svoj rekord u kolovozu zabilježio je i portal za zabavu i razbibrigu, folder.hr.

Uskoro iznenađenje! 

Sportski portal GOL.hr u kolovozu je svojim čitateljima omogućio ekskluzivni live prijenos borbe Stipe Miočića koja je bila sportski događaj mjeseca, a u nadolazećem razdoblju donosi i nove UFC spektakle te ekskluzivne prijenose čak osam utakmica hrvatske nogometne reprezentacije. Osim toga, portal uskoro sprema iznenađenje koje rezultat od 853.185 stvarnih čitatelja u kolovozu svakako i zaslužuje.

Vodeći portal u Hrvatskoj za tehnologiju, digitalnu kulturu i društvene mreže Zimo svojih je 426.963 korisnika svakodnevno informirao o najnovijim trendovima iz poslovnog svijeta i industrije.

Osim po čitanosti portala, Nova TV se i dalje može pohvaliti kao prvi i najsnažniji medijski brend na društvenim mrežama s ukupno više od 3.5 milijuna pratitelja na Facebooku, na Twitteru preko 280.000, a na Instagramu preko 670.000 pratitelja.

Uz najgledanije TV kanale i ovakve rezultate u digitalnom segmentu, Nova TV nastavlja jačati svoju lidersku poziciju najsnažnije multimedijalne kompanije u zemlji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene