Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjeglice i dalje pristižu

PORUKA IZ TOVARNIKA 'Nemojte nas razvlačiti kao žvake'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općina Tovarnik i dalje teško podnosi priljev imigranata

Reporter Dnevnika Nove TV Andrija Jarak i danas je razgovarao s načelnicom Tovarnika Ružom Veslečić Šiljaković. Ona je rekla kako je čišćenje grada postalo Sizifov posao. 'Nažalost situacija se svaki dan ponavlja. Jedni ljudi odlaze, ali drugi odlaze', kaže načelnica dodajući kako im pomoć s komunalnim poslovima nude ui okolne općine.

Pročitajte i ovo Vojska Ministarstvo potvrdilo uhićenje Pripadnik MORH-a prevozio migranta: Prijeti mu visoka kazna Ilustracija Brojne opasnosti Potresna svjedočanstva preživjelih koji su spas tražili na opasnoj ruti punoj neobilježenih grobova: "Ostavili su mene i moju mrtvu majku u pustinji"

Zahvalila je svima koji nude pomoć, posebno građanima koji donose potrepštine i dodala kako je najveća potreba za vodom.

AUSTRIJSKA MINISTRICA 'Mogli bi vratiti izbjeglice u Hrvatsku i Sloveniju'

Ponovno je pozvala premijera Milanovića da dođe u Tovarnik. 'Molim nadređene, nemojte nas razvlačiti kao žvake, nemojte koristiti ovo mjesto, ovu situaciju za predizborne svrhe. Nama ne treba tapšanje po ramenima, trebaju nam radi i pomoć', kaže načelnica Tovarnika.

'Pozivam premijera Milanovića neka dođe, drugačije je kad čovjek to vidi na licu mjesta', dodaje načelnica Šiljaković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene