Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lakše ozljede

Na vojnoj vježbi ozlijeđena dva pripadnika Oružanih snaga RH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom izvođenja obuke na vojnom vježbalištu Cerovac, kraj Karlovca, danas prijepodne lakše su ozlijeđena dvojica pripadnika Oružanih snaga RH, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH.

Dvojica pripadnika Oružanih snaga RH zasuti su zemljom, pijeskom i komadićima kamenja po glavi, vratu te po rukama, kada je tijekom obuke 'Borba protiv improviziranih eksplozivnih naprava' eksplodirala vježbovna eksplozivna naprava.

Pročitajte i ovo Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga Pripreme za dolazak aviona Rafale u Hrvatsku - 3 Borbeni avioni FOTO Prvih šest aviona Rafale u Hrvatskoj za nekoliko tjedana: "Za mene je to bilo ispunjenje dječačkog sna"

Prva pomoć pružena im je na mjestu nesreće, a potom su prevezeni u bolnicu u Karlovac, gdje su pregledani, te su nakon saniranja ogrebotina pušteni kući. Sutra će se javiti na liječničku kontrolu, a zatim se očekuje njihov povratak u postrojbu, navode iz MORH-a. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene