Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U petak navečer

Na području Dubrovnika zabilježen umjereno jak potres

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska Seizmološka služba zabilježila je u petak u 23.25 sati umjereno jak potres s epicentrom 20-tak km sjeverno od Dubrovnika, na teritoriju BiH.

Magnituda je iznosila 3.5 prema Richteru, a intenzitet u epicentru je bio V. stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.

Pročitajte i ovo Pitanje hotela Belveder Slika Dubrovnika Trebao je biti luksuzni hotel, a već 20 godina je ruševina: "Fantastičan projekt za koji je bilo i novca, ali je bio zaustavljan više puta" Snježana Markušić, PMF Simulacija potresa Područje od Splita do Zadra potresnije nego što se mislilo: "Dobili smo rezultate koje ni mi nismo očekivali"

Biser Jadrana na krajnjem jugu razveselila odlična vijest

Potres je zabilježio i Europsko mediteranski seizmološki centar (EMSC) navodeći da je epicentar u BiH bio na dubini od dva kilometra, a osjetio se u široj okolici Podgorice u Crnoj Gori i na području Dubrovnika.

Posljednji potres na jugu Hrvatske zabilježen je 18. ožujka i također je iznosio 3.5 stupnja po Richteru. Epicentar je bio 35 kilometara sjeveroistočno od Dubrovnika, nedaleko Plane u Bosni i Hercegovini. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene