Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepravomoćno

Na Facebooku vrijeđao policiju, pa dobio kaznu: "Ma daj, oni su idioti"

Mobitel u ruci
Mobitel u ruci Foto: DNEVNIK.hr
U presudi donesenoj ovog tjedna Vladu (54) sud u Koprivnici proglasio je krivim jer na Facebooku policiju nazvao ''idiotima''.

Muškarac (54) proglašen je krivim na sudu u Koprivnici jer je u veljači 2020. godine narušavao javni red i mir na stranici Podravskog lista na Facebooku komentirajući članak o radu policije. Naime, toga dana registrirao se kako bi mogao javno komentirati te je napisao: "Ma daj neki su policajci ili policajke idioti."

Sutkinja prekršajnog suda u Koprivnici u obrazloženju presude naglasila je kako je Vlado svojim komentarom omalovažavao i vrijeđao službene osobe u vezi s vršenjem njihove službe.

Pročitajte i ovo Darko Milinović Počela je paljba FOTO Milinović objavio golišave fotografije sebe i ministra Habijana: "Za usporedbu evo slika, da se ne moram skidati pred vama"

Pročitajte i ovo Screenshot s Kia-Hrvatska Auto zvan čežnja Tisuće Hrvata nasjele na novu prevaru, nevjerojatno u što su povjerovali: "Učini to sada i sretno!"

Navodi kako je "činjenično stanje dovoljno utvrđeno uvidom u izlist stranice članka te profilne fotografije s Facebooka, a iz navedenog je nedvojbeno vidljivo da je upravo Vlado počinio prekršaj jer je vidljiva fotografija njegova lica i zbog čega je nesporno utvrđen identitet osobe", piše Danica.hr.

Vlado je kažnjen s 90 eura i još 30 eura prekršajnih troškova. Presuda je nepravomoćna. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene