448083
448083
448083
448083
448083

Zabilježeno nekoliko prometnih nesreća, vozi se u kolonama

  • , 27.08.2016., 10:55
  • Autor:
  • komentara

Jedan mađarski turist teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći na A1 u subotu oko 6,30 sati kada je autobus pun putnika udario u zaštitnu ogradu autoceste kod Karlovca, te je hospitaliziran u karlovačkoj Općoj bolnici, doznaje se u Hitnoj medicinskoj pomoći.

 
 
 
 
Kolone na cestama (Video: Dnevnik Nove TV)
Kolone na cestama (Video: Dnevnik Nove TV)

Vozilo u kojem je stradao mađarski turist je uklonjeno s mjesta nesreće no zbog vrlo gustog prometa i dalje se vozi usporeno u koloni dugoj oko 30km između čvorova Jastrebarsko i Novigrad. HAK poziva vozače na oprez. Kao alternativu savjetuje staru karlovačku cestu (DC1).

Zbog prometne nezgode na 64.km autoceste A3 Bregana-Lipovac, poslije naplate Ivanić Grad, u smjeru Zagreba, vozi se usporeno u koloni dugoj oko 3,5km, zaustavnim trakom, a na 110km između čvorova Kutina i Novska HAK poziva na oprez zbog rasutog tereta na kolniku.

Promet je pojačan na :

- A1 Zagreb-Split-Ploče (u oba smjera),
- A6 Rijeka-Zagreb (u smjeru mora),
- Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali,
- zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici,
- pred tunelom Učka (u smjeru Rijeke),
- cestama u Istri,
- prilazima turističkim središtima na obali,
- trajektnim lukama i pristaništima
- graničnim prijelazima.

Na naplati Lučko, promet je pojačan u oba smjera, ali za sada nema dužih čekanja.

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na autocesti A1, između tunela Mala Kapela i tunela Sveti Rok, te na mostu Gacka i na autocesti A3 između Križa i Nove Gradiške.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se