Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Caritasova kuća u Brezovici

Moto Mrazovi i zagrebački policajci 18-godišnjaku ispunili posebnu želju: "Javljam se na dužnost"

Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima
Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima Foto: DNEVNIK.hr Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima Foto: DNEVNIK.hr Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima Foto: DNEVNIK.hr +0 Zagrebački plavci pridružili se Moto Mrazovima Galerija 1/4 >>
Zagrebački policajci i Zg Moto Mrazovi u blagdanskom su dugu iznenadili štićenike Caritasove kuće u Brezovici. Donijeli su poklone, a jednom 18-godišnjaku ispunili posebnu želju.

Zg Moto Mrazovi organizirali su danas humanitarnu akciju za djecu s tjelesnim ili mentalnim oštećenjem i bez odgovarajuće roditeljske skrbi u Caritasovoj kući u Brezovici.

Nakon okupljanja kod Arene Zagreb, vesela je kolona krenula prema Kući za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem Bl. Alojzije Stepinac gdje su im se pridružili i policijski službenici Policijske uprave zagrebačke.

Tijekom organiziranja same akcije, Moto Mrazovi su saznali da 18-ogodišnji Miljenko, jedan od štićenika Kuće u Brezovici ima posebnu želju - da mu zajedno s Moto Mrazovima u posjetu dođe policijski službenik na motociklu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vrijeme promjena Dobro plaćeni poslovi u kojima kronično nedostaje radnika: "Više od 50 posto zanimanja budućnosti tražit će takve vještine"

Potaknuti tom željom, dvojica policijskih službenika sa službenim motociklima i jedan policijski službenik sa službenim automobilom Policijske uprave zagrebačke, u jutarnjim su se satima priključili koloni Zg Moto Mrazova i uputili se u Brezovicu kako bi iznenadili Miljenka i ispunili mu njegovu želju.

Uzbuđeni i presretni Miljenko je po dolasku policijskih službenika u Kuću u Brezovici izjavio kako mu je današnji dan najljepši u životu te da će mu ostati u trajnom sjećanju, a po dolasku policijski službenika spremno je izjavio: "Javljam se na dužnost!"

Pročitajte i ovo Električna cigareta - 2 Zabrinjavajući trend Šarene su i zabavne, reklamiraju ih zvijezde, sve više ih koriste djeca, a jako su opasne: "Neki čak ne dočekaju transplantaciju, tolika su oštećenja"

S obzirom na to da su Zg Moto Mrazovi, kao pravi Djed Božićnjak, u Brezovicu došli punih ruku poklona, Policijska uprava zagrebačka pobrinula se da svi korisnici kao uspomenu na druženje s Moto Mrazovima i policijom dobiju prigodne darove i od Policijske uprave zagrebačke, a koje su im zajedno podijelili policijski službenici motociklisti i policijski službenici Službe prevencije Policijske uprave zagrebačke.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene