Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu ga prisluškivali

I Božo Petrov bio je ispitan u USKOK-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
USKOK je izvijestio kako Božo Petrov nije bio praćen.

'Pozdravljam brzu reakciju USKOK-a i provedenu istragu koja je rezultirala izvještajem u kojem je navedeno da Božo Petrov nije bio praćen, niti su prema njemu primjenjivane bilo kakve mjere tajnog nadzora.

Pročitajte i ovo Marin Miletić O Bogu i ljudima Problemi u Mostu? Oglasio se Marin Miletić: "Uvjeren sam, bit će dobro" Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić Liste za EU izbore Raspudići napustili stranku? "Ne znam što vam nije jasno"

Međutim, javnost je bila upoznata s činjenicom da sam samo ja ispitan. Ne znamo jesu li ispitani i drugi akteri, kao ni njihov broj.

Ranije sam upozorio da, ako je akcija praćenja Petrova bila provedena u manjem krugu ljudi, bit će vrlo teško provesti istragu i dokazati praćenje. Smatram da je potrebno pričekati i izvješće Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost.

Nadam se da je izvješće USKOK-a u potpunosti pravovaljano, kako se ne bi ponovio slučaj Slavka Linića, s obzirom na to da svjedočimo medijskim napisima o tome da je gospodin Linić ipak bio praćen usprkos ranije provedenoj istrazi koja je to demantirala', priopćenje je iz Mosta kojeg je poslao glasnogovornik te stranke Nikola Grmoja.

Petrov: Čestitam im na rješenju

'Čestitam im na rješenju', rekao je kratko Božo Petrov za Dnevnik.hr na upit da prokomentira rješenje USKOK-a.

Most je na Twitteru objavio da će pričekati dokumentaciju Sabora.

'Pričekajmo dokumentaciju pristiglu na saborski Odbog za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost i njegovo izvješće', stoji na Twitteru Mosta.

Kako doznajemo, i Božo Petrov bio je početkom tjedna ispitan u USKOK-u.

Podsjetimo, USKOK je danas objavio rezultate izvida o navodima o praćenju čelnika Mosta Bože Petrova, u kojima stoji da Petrov nije bio praćen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene