Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Načelni dogovor'

MOST od MUP-a ne odustaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
MOST i dalje razgoavra s HDZ-om o ministarskim mjestima, među kojima je i MUP.

Nikola Grmoja, glasnogovornik MOST-a, kazao je da nije bilo nikakvih posebnih razgovora s HDZ-om danas. Službeni se razgovori nastavljaju u ponedjeljak.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Želi predstaviti program Grmoja: "Ako je sve tako idealno kao što Plenković tvrdi, zašto izbjegava sučeljavanje" Nikola Grmoja Tko je Nikola Grmoja? Mostov bombarder iz Metkovića: Uvijek spreman na fajt, na granice bi slao vojsku

'Mi tražimo ona ministarstva u kojim su najveći problemi. Nismo tražili ministarstvo turizma pa da imamo najuspješnijeg ministra', rekao je Grmoja.

Ponovio je da traže ministarstvo poljoprivrede, zaštite okoliša, pravosuđa, uprave, te MUP 'kako bi konačno započeo stvarni obračun s kriminalom i korupcijom'.

'S tim našim zahtjevima su u HDZ-u upoznati i vjerujemo da će razgovori ići u pravom smjeru. Za sad se to i događa', zaključuje Grmoja.

Podsjetimo, posljednjih nekoliko tjedana MOST inzistira na upravo njima pripadne to ministarstvo, a isto je tražio i Tomislav Karamarko u ime Domoljubne koalicije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene