Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šefica Porezne uprave

'Moji dugovi nisu sporni, dijelim sudbinu mnogih građana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je premijeru, ali i na Saborsku adresu stiglo anonimno pismo o nizu pravnih sporova zbog financijskih dugova nove ravnateljice Porezne Uprave, Nade Čavlović Smiljanec, oglasila se i sama ravnateljica.

Ravnateljice Porezne Uprave Nada Čavlović Smiljanec smatra da to što i sama ima velike dugove, a istovremeno treba brinuti da građani svoje uredno podmiruju nije nimalo sporno. Tvrdi kako nije kriva te da nikoga nije oštetila. Poručuje kako ona samo dijeli sudbinu tisuće građana koji su se našli u sudskim sporovima s kartičnim kućama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na suđenju Čavlović Smiljanec: Linić: "Nije tražio ništa nezakonito, a mislim da to nije ni moguće telefonski tražiti" Slika nije dostupna Bivša šefica Porezne Počelo suđenje Nadi Čavlović Smiljanec: "Nisam kriva za trgovanje utjecajem"

'Ja sam, kao i oko 300 tisuća hrvatskih građana imala spor s kartičnom kućom koji je trajao negdje oko 2,5 godine. Taj spor je okončan i ja sam sve svoje obveze koje sam imala prema toj kartičnoj kući, jer sam nažalost spor izgubila kao i većina građana, ja sam svoj dug podmirila. Moram reći da nikada u svojoj karijeri, 20 godina u Poreznoj upravi i 4 kao zastupnica Hrvatskog Sabora, nikad mi država nije ništa dala niti sam ja državi ostala dužna. Isto tako, ja dijelim sudbinu 150 tisuća hrvatskih građana koji su bili jamci ili sudužnici za kredite svojim kolegama, prijateljima, koji su došli u teškoće, ostali bez posla. I dijelim sudbinu tih građana i vraćam te kredite', rekla je Čavlović Smiljanec.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene