Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pucao po ljudima

Mještani u šoku nakon pucnjave: "Optuživao je ljude da ga truju"

Pucnjava u Sisku - 12
Pucnjava u Sisku - 12 Damir Krajac / CROPIX
Aktualno Galerija Pucnjava u Sisku - 12 Pucnjava u Sisku - 12 Foto: Damir Krajac / CROPIX U pucnjavi u Sisku jedna osoba smrtno stradala, više ozlijeđenih U pucnjavi u Sisku jedna osoba smrtno stradala, više ozlijeđenih Foto: Danijel Prerad/Večernji list Policija na mjestu zločina u Sisku Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell Policija na mjestu zločina u Sisku Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell +4 Policija na mjestu zločina u Sisku Galerija 1/9 >>
Policija je uhitila napadača koji je u Sisku ubio 45-godišnjakinju. Četiri osobe teže su ozlijeđene i dvoje lakše. Među njima je i dijete.

Jedna je osoba smrtno stradala, a više ih je ozlijeđeno u pucnjavi iz vatrenog oružja do koje je došlo u subotu iza 20 sati u naselju Capraške Poljane u Sisku, potvrdila je u subotu sisačko-moslavačka policija.

Policija je oko jedan sat ujutro uhitila napadača koji je u Sisku ubio 45-godišnjakinju. Četiri osobe teže su ozlijeđene i dvoje lakše. Među njima je i dijete.

Mještani su u šoku:

"Kada sam došao tamo, vidio sam dim, vidio sam vatru, vidim uplašene ljude. Rekli su mi, bježi, ide s puškom. Pokupio sam ženu, djecu. Vratio sam se nazad. Radio sam s njim, poznajem ga cijeli život. On je bio malo čudan, psihički, malo nestabilan, ali baš sad da bi tako nešto napravio. Kolega mi je propucan, ne znam što je s njim. Rafala nije bilo. Je li bilo ciljano, ili ne...

Vidio sam da kuća gori. Čujem pucanj, ali njega nisam vidio. Je li naoružan? Ne znam", rekao je mještanin za Dnevnik Nove TV. 

Pročitajte i ovo Pucnjava u Sisku - 8 PALIO KUĆE I AUTE FOTO Policija uhitila napadača iz Siska: Ubio jednu osobu, lakše ozlijeđeno dijete dok je bježalo

Drugi mještanin kaže kako država mora nešto promijeniti: "Pozivam Andreja Plenkovića da to malo stisne, da se zakon promijeni. Napadač je optuživao ljude da ga truju. Nije normalan. Ima 60 godina. Zapalio je kuće benzinom", kazao je drugi stanovnik Siska. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene