Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PALIO KUĆE I AUTE

FOTO Policija uhitila napadača iz Siska: Ubio jednu osobu, lakše ozlijeđeno dijete dok je bježalo

Pucnjava u Sisku - 8
Pucnjava u Sisku - 8 Damir Krajac / CROPIX
Aktualno Galerija Pucnjava u Sisku - 8 Pucnjava u Sisku - 8 Foto: Damir Krajac / CROPIX U pucnjavi u Sisku jedna osoba smrtno stradala, više ozlijeđenih U pucnjavi u Sisku jedna osoba smrtno stradala, više ozlijeđenih Foto: Danijel Prerad/Večernji list Policija na mjestu zločina u Sisku Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell Policija na mjestu zločina u Sisku Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell +4 Pucnjava u Sisku - 11 Galerija 1/9 >>
Policija je uhitila napadača koji je u Sisku ubio 45-godišnjakinju. Četiri osobe teže su ozlijeđene i dvoje lakše. Među njima je i dijete. Muškarac je palio kuće i automobile.

 

  • U subotu oko 20 sati dogodila se pucnjava u Sisku

  • Ubijena je 45-godišnja žena

  • Muškarac je pucao po naselju, palio kuće i automobile

  • Više ljudi je ozlijeđeno. Lakše je ozlijeđeno jedno dijete

  • Ubojica je pronađen oko 1 sat ujutro

Tijek događanja pratite iz minute u minutu

1:19 "Muškarac koji se dovodi u vezu s pucnjavom na sisačkom području je uhićen, dovodi se u službene prostorije policije i nad njim će se provesti kriminalističko istraživanje. U pucnjavi smrtno je stradala 45-godišnjakinja dok su četiri osobe ozlijeđene. Medicinska pomoć im se pruža u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da su teško ozlijeđene.

Prilikom intervencije u ovom događaju lakše je tjelesne ozljede zadobio vatrogasac. Liječnička pomoć pružena je i dvjema osobama, među kojima je jedno dijete, a koje su bježeći lakše ozlijeđene.

U navedenom događaju u potpunosti su izgorjele dvije obiteljske kuće i jedan automobil, dok su jedna kuća i jedan automobil izgorjeli djelomično", priopćila je PU sisačko-moslavačka.  

00:39 Napadač je od ranije imao psihičkih problema te je optuživao susjede da ga truju. "On je bio malo psihički nestabilan", rekao je za Dnevnik Nove TV mještanin. Više o tome OVDJE.  

23:52 Počinitelja traže dronovima i termovizijskim kamerama. Specijalci i lampama pretražuju mjesto nesreće. Navodno je počinitelj imao ranijeg vojnog iskustva, javlja Večernji list.  

23:44 OVDJE pogledajte prve snimke s mjesta zločina u Sisku. 

23:36 Portal Sisak.info piše da je požar na tri kuće ugašen. Naselje je blokirano.

23:29 Pristižu fotografije iz Siska. 

Pucnjava u Sisku - 8 Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell

Pucnjava u Sisku - 8 Policija na mjestu zločina u Sisku Foto: Pixsell

23:17 Četiri osobe su teško ozlijeđene, piše Jutarnji list. Navodno je ozlijeđen i jedan vatrogasac koji se nagutao dima prilikom intervencije. 

22:59 Prevezeni u bolnicu imaju prostrijelne rane na glavi, trbuhu, rukama i nogama. Hitna je potvrdila da je jedna osoba mrtva. Među osmero prevezenih u bolnicu nema djece. Jedna je osoba u bolnicu prevezena iz razloga jer je u kući bila na respiratoru a nestalo je struje, stoga je morao u bolnicu. Hitna služba iz Siska potvrdila da je osmero osoba na obradi, javlja Večernji list.  Među ozlijeđenima je i vatrogasac koji je bio na intervenciji.

22:26 Oglasili su se brojni svjedoci događaja. U gradu vlada panika jer je ubojica u bijegu. Više o tome OVDJE. 

22:20 Oglasila se i policija."Danas oko 20:10 u ulici Capraške Poljane u Sisku, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja te je ozlijeđeno više osoba, a jedna je osoba smrtno stradala. U ovom trenutku policija traga za počiniteljem i provodi se kriminalističko istraživanje. U tijeku je i gašenje požara na tri objekta koji su povezani s ovim događajem. Mjesto događaja se osigurava", naveli su.

22:00 Večeras se u Sisku dogodila pucnjava. Sve raspoložive policijske snage su na terenu, potvrdili su nam u PU sisačko-moslavačkoj. Potvrđeno nam je da je do pucnjave došlo u ulici Capraške poljane u Sisku. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene