Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoće li ostati u Vladi?

Miro Kovač: "Ponosan sam na svoj rad, stojim na raspolaganju mandataru"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač izjavio je kako je ponosan na svoj rad kao ministar, a odluku o tome hoće li ostati na toj funkciji donijet će mandatar nove vlade Andrej Plenković.

"Radio sam savjesno, radio sam odgovorno, ponosan sam na rad svojih suradnika i na svoj rad", rekao je Kovač na marginama poslovne konferencije Meeting G2 u Zagrebu, odgovarajući na pitanje o tome hoće li ostati u novoj Vladi.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković, Roberta Metsola, Andrej Plenković Ima ozbiljnog konkurenta Ugledni medij raspisao se o Plenkoviću, pogledajte gdje ga vide: "Bio bi to pozitivan signal..." Rafalei dolaze u Hrvatsku Povijesni prelet FOTO/VIDEO Hrvatska vojska ulazi u 21. stoljeće: Više od milijardu eura za nove moćne čuvare neba

"Za to sam dobio potvrdu na izborima, u svojoj izbornoj jedinici gdje sam pobijedio preferencijalno", dodao je.

"A ovo drugo ćemo prepustiti mandataru, on donosi tu odluku, a ja sam na raspolaganju", rekao je Kovač naglasivši da će nastaviti i dalje maksimalno raditi u interesu Republike Hrvatske.

Predsjednica države Kolinda Grabar-KItarović jučer je predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću uručila mandat za sastav nove Vlade. On dosad javno nije iznio nijedno kadrovsko rješenje osim što je rekao da će Davor Božinović biti predstojnik njegova ureda. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene