Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljanje kandidature

Miro Bulj: ''Mijenjajmo salonske političare, izborimo se za Split, Zagoru i otoke''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Miro Bulj, saborski zatupnik Mosta i narodni tribun, predstavio je svoju kandidaturu za Splitsko-dalmatinskog župana.

Miro Bulj nezavisni je kandidat za župana i nositelj liste Mosta nezavisnih lista za Splitsko-dalmatinsku županiju, a prilikom današnjeg predstavljanja poručio je: „Zagrebački je proračun barem deset puta veći od našeg i zašto aktualni župan i oni prije njega nikad nisu digli glas protiv toga? Ne može se upravljati županijom iz salona i ne smije više biti uzrečica za Dalmaciju „što južnije to tužnije“. Mijenjajmo salonske političare, izborimo se za Split, Zagoru i otoke!“.

Pročitajte i ovo Raskol u Mostu - 4 analiza raskola Kako se slomio Most? "Nije kriva samo lista, problemi se vuku iz kampanje" Marin Miletić Nesuglasice presudile Nakon raskola u Mostu internetom se širi Miletićeva objava stara nekoliko mjeseci

Miro Bulj osvrnuo se i na aktualnog župana Ževrnju: „Jedino što je napravio je što je sebi u korist kupio auto kakvo ne vozi ni Obama. Ako postanem župan, ne samo da ću prodati to auto, nego ću i vidjeti koliko ih u svim županijskim tvrtkama ima!“.


Bulj je komentirao i Ivicu Todorića: „Ivica Todorić i stotine onih oko njega koji su mu omogućili ovo, trebaju biti što prije na putu za Remetinec, treba mu oduzeti sve helikoptere i dvorce zbog sveg zla koje su učinili Hrvatskoj, dobavljačima, proizvođačima i radnicima; i nadam se da će ovaj problem biti riješen i da će se očuvati radna mjesta i gospodarski sustav. Ovaj put država mora biti čvrsta! Ljudi me zovu i mole, blagajnice, opg-ovi, da ih spasimo i da nešto učinimo."

Nadodao je da je Todorić jedan od onih koji je slobodu Hrvatsku i Domovinski rat iskoristio za svoj džep! "To je čovjek kojem je HNB dao 10 milijardi kuna u mjenicama, g. Vujčić je zajedno s g. Todorićem izvršio izravni udar na Hrvatsku. Božo Petrov je hrabro digao prijavu protiv Ivice Todorića, a ja ću protiv Borisa Vujčića! Moram se osvrnuti i na oporbu, SDP je punio džepove Todoriću godinama i davali su mu zlatne kune, a sada osnivaju neke stožere!“


Nakon predstavljanja, svi uzvanici prošetali su rivom i tržnicom, te pozdravili građane Splita. Na prepunoj splitskoj rivi, podršku su mu došli dati brojni članovi Mosta nezavisnih lista. Tako je predstavljanju prisustvovao politički tajnik Mosta Nikola Grmoja, zatim potpredsjednik Vlade i ministar uprave Ivan Kovačić, organizacijski tajnik Mosta Natko Felbar te mnogi drugi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene