Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VIDEO: Nakon pretresa garaže otišla u grad

Mirjana Sanader: I ja se pitam što nam to rade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djelatnici USKOK-a i policije i danas su zakucali na vrata obitelji Sanader u Kozarčevoj ulici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prema pisanju Nacionala Sanaderove umjetnine bile sakrivene u tajnoj sobi? Slika nije dostupna Najavili povrat za početak tjedna Vraća li MUP računala oduzeta Mirjani Sanader?

 

Ni danas im iz prve nije uspjelo ući u kuću bivšeg premijera jer ih Mirjana Sanader nije željela pustiti unutra bez prisustva odvjetnika. Kada je u Kozarčevu ulicu stigla odvjetnica Jasna Novak, Mirjana Sanader ih je pustila unutra.

>> VIDEO: Pogledajte kakve su slike iznesene iz Sanaderove kuće

Pretpostavlja se da je USKOK-u i policiji nakon jučerašnjeg cjelodnevnog popisivanja umjetnina i pljenidbe ostao još jedna dio posla, a neslužbeno saznajemo da se radi o garaži obitelji Sanader. Pretres garaže je završio oko 16 sati a kako doznajemo u njoj nije pronađeno ništa vrijednoga. Obitelj bivšeg premijera za medije bez komentara, ali ne i za susjede.

Na upit novinara što su danasn istražitelji tražili i jesu li što našli Mirjana Sanader je odgovorila 'samo vas'.

U blizini se zatekao i susjed koji je upitao 'pa šta vam to rade?'

'I ja se pitam', odgovorila je supruga bivšeg predsjednika HDZ-a svom usjedu.

Podsjetimo, jučer je gotovo 16 sati trebalo je istražiteljima da popišu svu Sanaderovu pokretninu i iznesu je iz stana u Kozarčevoj. Nepoznata je vrijednost zaplijenjenih umjetnina, a pretpostavlja se da je iz kuće izneseno najmanje 100-tinjak slika. Iz USKOK-a nisu željeli otkriti kamu su s umjetninama.

'O postupanjima tijekom istraga koje provodi USKOK ne možemo govoriti jer su sve istrage, sukladno zakonu, tajne', rekao je Vuk Đuričić, glasnogovornik USKOK-a.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene