Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema dogovora

Holy: ORaH-u nanesena politička šteta izjavom Marasa o suradnji s SDP-om

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maras je u ponedjeljak izjavio kako nije rekao da će ORaH koalirati sa SDP-om, te ustvrdio da nikada ne laže u svojim javnim nastupima.

Saborska zastupnica i predsjednica ORaH-a Mirela Holy kazala je u ponedjeljak da u ORAH-u "demantiraju laži" ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa (SDP) o postojanju dogovora između ORaH-a i SDP-a te kako ostaje pri svom stavu.

Pročitajte i ovo Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? FOTO Neobičan susret u bolnici nakon javnih trzavica: "On nikad nije bio mršaviji, a ja sam top!" Gordan Maras i Krešimir Macan Tko zna više? Maras prozvao Macana, brzo mu stigao odgovor: "Drago mi je zbog toga..."

"Da, mi ostajemo pri tome. Nas je zvao veliki broj uznemirenih članova ORaH-a i nama je nanesena politička šteta sa tom njegovom izjavom o suradnji", rekla je Holy.

Ministar Gordan Maras tvrdi da nije rekao da će ORaH koalirati sa SDP-om

Upitana što misli zašto je to Maras izjavio, Holy je rekla kako misli da je on bio nepromišljen.

Maras je u ponedjeljak izjavio kako nije rekao da će ORaH koalirati sa SDP-om, te ustvrdio da nikada ne laže u svojim javnim nastupima.

Na upit novinara da komentira prozivke iz ORaH-a da 'laže' jer je izjavio kako će ORaH koalirati sa SDP-om, Maras je rekao kako on to nije izjavio.

"Ne znam odakle to kolegici Mireli Holy. Preporučio bih da presluša emisije, a da ne vjeruje u prenošenje informacija", kazao je Maras i dodao kako je rekao da glasači ORaH-a sigurno nisu bivši glasači Tomislava Karamarka i HDZ-a, nego lijevog centra.

"To je sve što sam rekao. S te strane ne bih htio da ovakva neprovjerena priopćenja od strane ORaH-a zabavljaju javnost", izjavio je Maras.

Mirela Holy: ORaH je najjača zelena stranka u Europi

Iz ORaH-a su u nedjelju odbacili i dezinformacijama nazvali medijska nagađanja o dogovorenoj suradnji ORaH-a i SDP-a te navodnim ponudama o raspodjeli mjesta u budućoj vladi, ističući kako sa SDP-om i ostalim strankama Kukuriku koalicije ne mogu surađivati jer nisu vjerodostojni i politički odgovorni u provedbi predizbornih obećanja i vlastitog programa, te sigurno neće sudjelovati u političkom projektu koji bi omogućio produžetak sadašnje neuspješne politike koja nije u interesu građana i građanki Republike Hrvatske.

"ORaH nema ambiciju spašavati SDP ni preuzimati odgovornost za loš i neodgovoran rad Vlade", poručili su iz ORaH-a.

"Također demantiramo laži ministra Marasa o postojanju dogovora između ORaH-a i SDP-a", naveli su u nedjelju iz ORaH-a.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene