Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ambiciozan cilj'

Holy: Izbori za Europski parlament prvi test za ORaH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednica stranke Održivi razvoj Hrvatske Mirela Holy izjavila je u Osijeku da su predstojeći izbori za Europski parlament prvi test za tu stranku, koja se nada da će uspjeti osvojiti jedan mandat.

Na konferenciji za novinare, u povodu osnivanja osječkog ogranka stranke, Mirela Holy je ocijenila kako je to ambiciozan cilj, s obzirom na to da je na tim izborima cijela Hrvatska jedna izborna jedinica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Loše ocjenila rad Vlade Holy u Đakovu: Slavonija je najveća žrtva teške gospodarske situacije Slika nije dostupna Iznenađenje? ORaH-u jedan mandat! Holy: 'Ovo je senzacionalan rezultat!'

Ti su izbori za nas vrlo važni, jer su za nas test i vrlo važna nacionalna anketa, koja će pokazati kako stojimo u pojedinim gradovima, županijama i regijama i bit će nam koristan orijentir za buduće djelovanje, poručila je Holy.

Izrazila je zadovoljstvo odazivom Slavonaca za pristupanjem u stranku koji je, nakon središnje Hrvatske, najveći ogranak. Istaknula je kako temelj gospodarskog programa stranke čine održiva energetika i poljoprivreda te drži da Slavonija ima velike potencijale za novo zapošljavanje i rast gospodarstva upravo na tim područjima.

Holy je ocijenila kako se realizacijom projekata održivog razvoja, u poljoprivredi i energetici u europskim državama otvarao najveći broj novih radnih mjesta, a rast BDP-a tih država temeljio se upravo na takvim projektima.

Usred konferencije zapalile svijeću

Vjerujem kako postoji dobar potencijal da počnemo mijenjati Hrvatsku, kojoj je zaista potrebna promjena, kazala je Holy.

Ustvrdila je da su hrvatski građani umorni od političara koji mijenjaju svoje stavove, ovisno o tome jesu li na vlasti ili u oporbi te da se društvo, u kojem nema elementarne pravednosti i jednakih pravila igre za sve, ne može razvijati kao održivo društvo. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene