Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SLUČAJ BANDIĆ

Mrsić: Sada je najveća odgovornost na Skupštini Grada Zagreba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić izjavio je danas u Splitu kako je, nakon uhićenja Milana Bandića, pitanje koliko dugo će Grad Zagreb moći funkcionirati bez gradonačelnika, ističući da je sada najveća odgovornost na Gradskoj skupštini.

"Svaki grad može funkcionirati bez gradonačelnika, ostaje samo pitanje koliko dugo i to će ljudi koji su u Skupštini grada i koji vode Zagreb, dakle zamjenici, procijeniti do kojeg trenutka mogu funkcionirati bez gradonačelnika. U svakom slučaju, najveća je odgovornost na Skupštini", rekao je Mrsić novinarima.

Pročitajte i ovo Milan Bandić, Zdravko Krajina, Denis Mohenski Posao s kućicama Bivši Bandićev vozač i Kralj Adventa ne idu u zatvor: Nagodili se s USKOK-om Slika nije dostupna Odluka o istražnom pritvoru Afera Agram: Svi osim Bandića žele van uz jamčevinu

Upitan radi li se o političkom kraju Milana Bandića, odgovorio je kako treba vidjeti što će se dalje događati. "Sasvim sigurno, ono što se prijašnjih godina u medijima pojavljivalo i s druge strane, bile su određene prijave, a sad će institucije razmotriti i vidjet ćemo kakve će se stvari događati", kazao je.

Bandić na sudu: Hoće li završiti u Remetincu?

Napomenuo je kako se on s Bandićem "davno razišao na famoznom projektu Cvjetnog trga i nebodera na Cvjetnom trgu" u Zagrebu.

"Institucije rade svoj posao, nitko nije nedodirljiv. Ja imam saznanja, kao i vi, iz medija", rekao je Mrsić novinarima tijekom otvaranja područnog ureda Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK), koji će djelovati pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene