Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlazak u Vukovar

FOTO Pogledajte okupljanje ministara u ranu zoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ranim jutarnjim satima prema Vukovaru su krenuli i ministri hrvatske Vlade koji će tamo sudjelovati u koloni sjećanja.

Vladini ministri jutros su se s Markova trga zaputili prema Vukovaru gdje će prisustvovati svečanom obilježavanju 22. godišnjice pada ovog grada.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković se hvalio Rafaleima, najavio i što će biti iduća ulaganja u vojsku Parlamentarni izbori 2024. Iz minute u minutu Grmoja potvrdio plan oporbe u Saboru, SDP-ovac otkrio koga nisu zvali: "S njima nismo očekivali formirati većinu"

>> Vukovar: Očekuje se 100.000 ljudi, stiže i general Ante Gotovina

Predsjednik Vlade Zoran Milanović u 10 sati će nazočiti prigodnom programu 'Vukovar - mjesto posebnog pijeteta', u Općoj bolnici Vukovar. Zatim će u 10:30 sati sudjelovati u Križnom putu - Koloni sjećanja, a u 12:15 sati na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata položiti ruže za poginule branitelje i civile.

U koloni sjećanja Vukovarom će proći na desetke tisuća Vukovaraca, ali i njihovih gostiju iz cijele zemlje pa i šire. Očekuje se dolazak i do 100.000 ljudi među kojima bi se trebao naći i general Ante Gotovina.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene