Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo kod nas

Ministri dijelili ključeve za stanove useljene prije sedam mjeseci!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Građani začuđeno gledali poznata lica i skupe limuzine.

Dva potpredsjednika Vlade Slobodan Uzelac i Božidar Pankretić te ministar Dražen Bošnjaković sa šefom Delegacije EU u Hrvatskoj Paulom Vandorenom danas su u Vukovaru dodijelili suglasnosti o stambenom zbrinjavanju za pet obitelji u obnovljenim stanovima. Građani su začuđeno gledali poznata lica i skupe limuzine posebno zato što u zgradi stanari žive već mjesecima – i to od ožujka.

Pročitajte i ovo Policija u Vukovaru, ilustracija Podignuta optužnica Optuženi napadači na skupinu djece u Vukovaru: Za četvoricu se traži produljenje istražnog zatvora, za petog mjera opreza, a šesti je u bijegu U Makarskoj zaustavljena visoka gradnja - 1 Dizalice odlaze Dalmatinski betonski raj zabranjuje visoku gradnju: "Potražnja za stanovima je zaista velika"

Znamo kad su se stanari uselili. Sad smo bili u stanu gospođe koja se uselila tada' rekao je Pankretić na novinarski komentar da je zgrada u funkciji već mjesecima, a da se tek sada dijele ključevi, piše Večernji list.

Pankretić, međutim, nije znao odgovoriti na pitanja zašto se čekalo toliko dugo da se pet obitelji tek jučer useli u odavno obnovljene stanove.

Što mislite o ovakvom 'dijeljenju ključeva'?

  • Gadi mi se
  • Već sam navikao na to u vladama HDZ-a
  • Muka mi je kad se sjetim izborne kampanje
  • Ništa čudno, svi to rade
  • Briga me za političare

Ukupno glasova:


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene