Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon uputa stožera

Ministarstvo obrazovanja danas će objaviti detaljne preporuke i plan za početak školske godine

Detaljan plan i preporuke za početak školske godine Ministarstvo obrazovanja trebalo bi objaviti večeras. Kažu nam da će se te preporuke nadovezati na upute koje je već objavio stožer, a trebale bi dati jasnije odgovore na pitanja što učiniti u kojem scenariju.

Nastava će se u novoj školskoj godini organizirati ovisno o mogućnostima i veličini škole, a čekaju se dodatna objašnjenja vezano za prijevoz učenika koji se ne bi trebali miješati, kao i upute za produženi boravak. U međuvremenu sami razrađuju plan za najteže situacije te šalju i upute roditeljima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PONESTAJE VREMENA Nastavnici ogorčeni i ljutiti nakon objave uputa za škole: "Brojna su pitanja ostala bez odgovora, a nametnula su se i neka nova!" Elektrotehnička i prometna škola Osijek Nastava u posebnim uvjetima Ususret školskoj godini sve se glasnije priča o novostima koje stižu: Doznajte kakve promjene predlažu same škole

"Ako treba mjerit ćemo i temeperaturu. Samo je najbitnije zdravlje i da se krene, da djeca ne zaostaju - da nisu doma, da se bilo što pokreće na neki način", kaže Igor iz Zagreba.

"Pretpostavljamo da će se situacija riješiti na dobrobit djeteta, jer nemogućnost organizacije dnevnog boravka ima reprekusije i na organizaciju rada i života roditelja, pa sam sigurna da će rješenje biti dobro", rekla je Ljiljana Klinger iz OŠ Matija Gubec.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene