Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesigurna budućnost

Ministarstvo gospodarstva: Nisu stečeni uvjeti za stečaj Imunološkog

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo gospodarstva očekuje i da Imunološki zavod zadrži svoju osnovnu djelatnost koja je od strateškog interesa za RH.

Nakon učestalih medijskih napisa o odgovornosti Ministarstva gospodarstva za stanje u Imunološkom zavodu, iz Ministarstva naglašavaju da je stečajni postupak u Imunološkom zavodu pokrenut bez znanja Nadzornog odbora Imunološkog zavoda.

Pročitajte i ovo Ibrulj Ibrahim, radnik Uljanika Nova Skupština vjerovnika Radnici Uljanika su očajni, već dva mjeseca nisu primili plaću: ''Guraju nas u stečaj'' Slika nije dostupna Povjerenstvo istražuje Proizvodnja stoji, oprema propada, optimizma sve manje: Tko je kriv za propast Imunološkog?

Tomac: Sindikat će pomoći u spašavanju Imunološkog zavoda

'Očekujemo da će visoki trgovački sud prekinuti stečajni postupak, jer nisu ni stečeni uvjeti za pokretanje toga postupka. Također, očekujemo da će se restrukturiranje Imunološkog zavoda uspješno obaviti i završiti u okviru plana restrukturiranja', priopćili su iz Ministarstva.

Ministarstvo gospodarstva očekuje i da Imunološki zavod zadrži svoju osnovnu djelatnost koja je od strateškog interesa za RH, kao i adekvatan broj zaposlenih. (VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene