Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Obvezne mjere zaštite okoliša

Ministarstvo dalo 'zeleno svjetlo' projektu golfa na Srđu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo zaštite okoliša i prirode izdalo je Rješenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš projekta 'SRC s golf igralištem na Srđu' uz primjenu mjera zaštite i praćenja stanja okoliša i ekološke mreže.

Uz Rješenje je obavezna i primjena mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže, te program praćenja stanja okoliša i ekološke mreže, priopćeno je danas iz Ministarstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I dalje sve nejasno... Infrastrukturu za projekt ''Golf na Srđu'' ipak će platiti Dubrovčani? Slika nije dostupna Država nije dostavila dokumentaciju UNESCO o Dubrovniku: Treba stopirati izgradnju golf kompleksa na Srđu!

Jednoglasna odluka -zeleno svjetlo za 'golf na Srđu'

'Na sjednici 6. ožujka 2013. Povjerenstvo u postupku procjene utjecaja na okoliš SRC s golf igralištem Srđ jednoglasno je donijelo pozitivno mišljenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš uz predviđene mjere zaštite i program praćenja. U skladu s preporukom Povjerenstva, Ministarstvo je 3. travnja 2013. izdalo Rješenje o prihvatljivosti zahvata 'Sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ' za okoliš i ekološku mrežu uz primjenu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže te uz program praćenja stanja okoliša i ekološke mreže', piše u priopćenju Ministarstva.

>>Lorencin: Referendum o Srđu stvara lošu investicijsku klimu

Prema rješenju, nositelj zahvata, tvrtka Razvoj golf dužna je osigurati provedbu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže, a rezultate praćenja stanja okoliša dužna je dostavljati Agenciji za zaštitu okoliš.(HINA)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene