Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vruće pitanje

Ministar Butković u Splitu se osvrnuo na rekonstrukciju Vlade

Oleg Butković (Dnevnik.hr)
Oleg Butković (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Oleg Butković (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković na svečanom otvaranju novog putničkog terminala Zračne luke Split, osvrnuo se na rekonstrukciju Vlade.

''Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković od predsjedništva stranke i nacionalnog vijeća stranke tražio je i da on predloži rekonstrukciju Vlade. I nemam vam tu što komentirati'', rekao je Butković.

Na pitanje kada će biti sjednica na kojoj bi se mogla znati imena novih ministara, ali i tko točno još odlazi, Butković odgovara da to ne zna. ''Vidjet ćemo kroz koji dan što će se događati. Ubrzo će biti i izvanredna sjednica Sabora'', rekao je ministar mora, prometa i infrastrukture.

Pročitajte i ovo Ivana Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik.hr) Dnevnik Nove TV doznaje USKOK ozbiljno provjerava Gorana Marića, od policije su zatražili da prikupi i dostavi dokumentaciju te pročešlja Marićeve poslove

Pročitajte i ovo Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) NAKON SASTANKA U HDZ-u Plenković: "Ministar Kuščević dao je mandat na raspolaganje i ja sam prihvatio njegovu ostavku. Vratit će se u Hrvatski sabor"

Podsjetimo, u sklopu posjeta Splitsko-dalmatinskoj županiji, predsjednik Vlade Andrej Plenković nazočit će svečanom otvorenju novog putničkog terminala Zračne luke Split.

Ukupna vrijednost projekta rekonstrukcije i dogradnje splitske Zračne luke iznosi 450 milijuna kuna, a uključuje proširenje putničke zgrade na tri etaže s ukupno novih 35.000 metara četvornih, čime će se povećati ukupni kapacitet terminala na više od 3,5 milijuna putnika godišnje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene