Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diobio mail

Pupovcu zaprijetili smrću: 'Nije me strah, ovo je moja sredina!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac danas je dobio poruku u kojoj mu se prijeti smrću.

Kako piše Jutarnji list, Milorad Pupovac dobio je danas poruku u kojoj mu se prijeti smrću. Poruka je stigla u saborski Klub SDSS-a, točnije na službeni saborski mail Milorada Pupovca. Mail adresa sadrži ime i prezime, no sama poruka nije potpisana. Klub je o svemu obavijestio tajništvo Sabora, a Sabor je obavijestio policiju.

Pročitajte i ovo Zastupnici koji nisu ušli u Sabor Sabor pa pa Njih više nećemo gledati u Saboru: Bili su među najglasnijima, ali sada će rasprave gledati samo na TV-u Milorad Pupovac Razgovori Veliki Pupovčev manevar? SDSS ima novi plan za izbore, uskoro pada odluka

Pupovac raspalio po Vladi: Zašto se vašeg ministra ne može dobiti danima, tjednima, mjesecima

Pupovac je potvrdio da je slučaj preuzela policija te dodao da je na njima da odrede identitet osobe koja ju je poslala. Na pitanje je li ga strah, Pupovac je odgovorio da nije. 'Nije me strah. Ovo je moj grad i moja sredina. Nemam pravo na strah, niti ga osjećam. Ali, želim da možemo normalno raditi. Želim da kao saborski zastupnici možemo iznijeti svoj stav, a da nas se ne vrijeđa i da nam se zbog izgovorene riječi ne prijeti, ne šalje u izgon i ne prijeti smrću', poručio je Pupovac.

Iz Kluba SDSS-a su, kako piše Jutarnji list, priopćili da posljednjih dana na ime Pupovca stižu poruke neprimjerenog i prijetećeg sadržaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene