Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio fotku župana

Milinović se na Fejsu šali na Petryjev račun: "Brišem za Zagreb, jer on je opasan lik"

Darko Milinović
Darko Milinović Foto: DNEVNIK.hr
Darko Milinović na svom Facebook profilu odlučio se našaliti te je najnoviju objavu, između ostalog, posvetio i Ernestu Petryju, županu Ličko-senjske županije.

Darko Milinović, nekad istaknuti član HDZ-a i ministar, a danas predsjednik stranke LiPo, na svom Facebook profilu odlučio se našaliti te je najnoviju objavu, između ostalog, posvetio i Ernestu Petryju, županu Ličko-senjske županije.

Pročitajte i ovo Župan Ličko-senjske županije Ernest Petry prisustvovao puštanju bankomata u promet - 1 Podigao 10 eura Ne, nije zbog izbora: Župan svečano otvorio bankomat

"Odoh malo do Zagreba, na Dnevnik Nove TV u 19 sati. Koliko vidim sigurnije je u Zagrebu nego u Gospiću pogotovo ako netko naljuti župana Petryja, a on je, kako kažu, opasan lik. Ni vladinim dužnosnicima nije sigurno, a kamoli meni, brišem za Zagreb", napisao je Milinović te objavio fotografiju Petryja s rukavicama na rukama i visoko podignutom desnom nogom u klasičnoj borilačkoj pozi.

Jasno je kako je Milinović ovom objavom aludirao na snimku koja  posljednjih dana kruži društvenim mrežama, a na kojoj Petry u gluho doba noći na jednom gospićkom parkiralištu u odijelu demonstrira svoje znanje borilačkih vještina. Inače, Ličko-senjski župan već se tri desetljeća, kako kaže, bavi različitim borilačkim sportovima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene