Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgađaju se izbori?

Milinović: Kosor vodi politiku gubitnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'To je potez gubitnika i dokaz da inženjering Jadranke Kosor nije upalio', Darko Milinović je tim riječima komentirao prijedlog Jadranke Kosor o promjeni datuma održavanja izbora u HDZ-u.

Darko Milinović, kandidat za predsjednika HDZ-a poručio je kako podupire želju da se predsjednik HDZ-a bira po principu jedan član - jedan glas, ali da treba napraviti reviziju članstva kako bi se utvrdilo tko uistinu ima pravo glasa.

Pročitajte i ovo Ivan Penava i Andrej Plenković Iz minute u minutu Počinju pregovori HDZ-a i Domovinskog pokreta: Ovo su ljudi koji će voditi razgovore, DP ima četiri ključna uvjeta Ivan Penava i Andrej Plenković Salve uvreda VIDEO Pogledajte kako su se donedavno častili Plenković i DP, a sad dogovaraju koaliciju: "To su kvarni ljudi, zli! S njima nećemo imati posla"

Ovim potezom Jadranka Kosor kupuje vrijeme da malo duže ostane na čelu stranke, a pri tom HDZ gura u ponor, smatra on. SDP tako ima priliku vladati bez konstruktivne oporbe. To je, zaključuje Milinović, žalosno.

>> Kosor predlaže da se izbori za predsjednika HDZ-a održe do 1. srpnja

>> Milinović: Ne znam zašto je Kosor opčinjena Sanaderom

Ivan Domagoj Milošević također je komentirao ovaj prijedlog Jadranke Kosor. Kazao je da to nije dobro za stranku koja je u lošem stanju te dodao da se time samo produljuje agonija. Podupire princip biranja predsjednika jedan član - jedan glas, ali ne na ovakav iznenadan način.

Tomislav Karamarko, još jedan kandidat za predsjednika HDZ-a, rekao je da mijenjati pravila igre u tijeku utakmice nije sportski. 'To je kao da se u bilo kojem sportu zbog lošeg rezultata pred kraj krene ispočetka. To nije dobra poruka stranke', smatra Karamarko.

Podsjetimo, predsjednica HDZ-a danas je, u jeku kampanje za predsjednika najveće oporbene stranke u Hrvatskoj predložila da se izbori koji bi se trebali održatu 20. svibnja, održe do 1. srpnja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene