Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovor na intervju

Milinović: Ne znam zašto je Kosor opčinjena Sanaderom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reakcije na izjave predsjednice HDZ-a Jadranke Kosor u jučerašnjem ekskluzivnom intervjuu za Dnevnik Nove TV, nismo dugo čekali.

Ostali kandidati odbacuju njezine optužbe da se koriste podmetanjima i lažima. Pozivaju je da preuzme odgovornost za loše rezultate i poručuju joj da gradi kult ličnosti. Najžešći u kritikama bio je Darko Milinović, kojeg je Kosor neizravno optužila za suradnju s Ivom Sanaderom.

Pročitajte i ovo Božo Petrov "Izbrisat će Hrvate" Petrov se obrušio na HDZ: "Protiv smo da se Hrvate šalje u inozemstvo, a dovodi svjetsku sirotinju" Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković Najavio let Rafalea Plenković o pregovorima s DP-om, obrušio se na Milanovića: "Sakrio se kao mali miš"

>> Kosor EKSKLUZIVNO: Mislili su da ću biti mala od kužine, ali ja nemam gubitničku karmu

'Ne znam zašto je opčinjena sa Sanaderom, ali znamo da je gđa. Kosor bila prva suradnica, desna ruka Ive Sanadera. Da ga je mijenjala, da je vodila gotovo sve zatvorene sjednice Vlade, pa možda od tuda opčinjenost Ivom Sanaderom. A ja naglašavam, razgovarat ću sa svim članovima Hrvatske demokratske zajednice', kazao je Milinović.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene