453083
453083
453083
453083
453083

Brkić opovrgnuo nagađanja: ''Ja sam jako zadovoljan i sretan''

  • , 10.10.2016., 20:41
  • Autor:
  • komentara

Nagađalo se da u HDZ-u ima nezadovoljnika zbog podjele političkih funkcija u Vladi i Saboru. To je opovrgnuo zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić.

 
 
 
 
Milijan Brkić o podjeli funkcija u Vladi i Saboru (Video: Dnevnik Nove TV)
Milijan Brkić o podjeli funkcija u Vladi i Saboru (Video: Dnevnik Nove TV)

'Ja sam, ako me pitate za moje stanje duha, jako zadovoljan i sretan. Danas evo napokon imamo mandatara. Mandatar je predsjednik stranke gospodin Plenković, napokon ćemo početi raditi, formirati Vladu. Tako da nikakvog nezadovoljstva nema. Nikada i nisam bio. Niti sam se kandidirao, niti sam mislio biti predsjednik kluba zastupnika u Hvatskom saboru. S gospodinom Plenkovićem imamo tijesnu suradnju. Sve dogovaramo, sve razgovaramo. U konačnici, gospodin Bačić, kojeg je Predsjedništvo i predložilo klubu zastupnika na prijedlog predsjednika stranke... Prije toga predsjednik stranke i ja smo razgovarali. Čovjeka ima i kompetencije i znanja i iskustva i sigurno je da će uspješno i kavalitetno raditi taj posao', kazao je zamjenik predsjednika HDZ-a.

Na pitanje hoće li za njega biti uopće mjesta u Plenkovićevoj kadrovskoj križaljci Brkić je kazao da će o tome odlučiti stranka.

'Koliko ja znam, ja sam zamjenik predsjednika stranke, gospodin Plenković je predsjednik. Itekako surađujemo, a o konkretnim mjestima, konkretnom rasporedu odlučit će stranka, odnosno predsjednik stranke. Tako da nema nikakvih problema, nikakvog nezadovoljstva. Vidim se u Saboru, to sam već u nekoliko navrata rekao. Po treći put sam izabran u Sabor i očekujem da ću gore dati svoj dobar doprinos i obol svemu tome što sam govorio i artikulirao u kampanji'.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se