Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentirao rejting

Milanović: U politici svaki dan moraš ići po povjerenje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Vlade i SDP-a, Zoran Milanović, izjavio je danas novinarima u Varaždinu, vezano za upite o padu rejtinga SDP-a i Kukuriku koalicije, da se treba boriti te kako se u politici svaki dan mora ići po povjerenje ljudi.

Odgovarajući na pitanja novinara Milanović je rekao da je u proteklih sedam godina bilo trenutaka 'ogromnog rejtinga', za kojeg je razuman čovjek svjestan da nije realan, kao i slabijeg rejtinga.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović razgledao Rafale - 3 novi hrvatski ponos FOTO Zoran Milanović popeo se na jedan Rafale i pomno ga razgledao Andrej Plenković Iz minute u minutu Tko će prvi na Pantovčak? "Gdje ti je vladajuća većina, Plenkoviću?"

Po rezultatima ankete Crobarometar koju je za Novu TV od 1. do 11. ovog mjeseca na 968 birača provela agencija Ipsos Puls, HDZ-ova koalicija na izborima za EU parlament osvaja 30 posto glasova, a lista Kukuriku koalicije 24,7 posto. Također, HDZ podržava 23,3 posto birača, a SDP njih 18,9 posto.

Reakcije na Crobarometar: 'Još se sve stigne preokrenuti'

U politici svaki dan moraš ići po povjerenje ljudi, naglasio je Milanović vezano za rezultate ankete i pad rejtinga SDP-a i vladajuće Kukuriku koalicije.

"Na kraju ostaje nekakva čvrstina, znanje, kompetencija, a to je naša lista. Na kraju tu je i poštenje, i to su sve stvari koje se ipak računaju. Poštenja kod nas ima, a kod naših političkih oponenata - ne", zaključio je Milanović. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene