Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni za ni protiv

Milanović o HE Ombli: 'Postoji ekološka, ali i ekonomska strana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna od prvih političkih odluka Vlade, a time i novog ministra, bit će i pitanje gradnje hidroelektrane Ombla.

Naime, izrađena je već treća ekološka studija koja je izgradnju hidroelektrane ocijenila negativno. Zanimljivo je da Hrvatska već otplaćuje i kredit za tu hidroelektranu iako je upitno hoće li se ona graditi. Premijer Milanović ne ulazeći u konačnu odluku, dao je svoj stav o tome, ali i sličnim projektima.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nije prvi put Milanović izazvao diplomatski skandal, pozvali hrvatsku veleposlanicu: "Duboko smo razočarani" Premijer Andrej Plenković, Gordan Jandroković i predsjednik Zoran Milanović na obilježavanju obljetnice Bljeska - 1 Na obilježavanju Bljeska FOTO Pogledajte kako je prošao susret Plenkovića i Milanovića

>> Građanske udruge za obustavu izgradnje HE na rijeci Ombli

Ukoliko se pokaže da je projekt ekološki opasan to tek trebamo utvrditi, to su tek naznake i ne zauzimam stav ni za ni protiv, načelno moramo početi graditi i ulagati', izjavio je predsjednik Vlade Zoran Milanović. 'Postoji ekološka strana, ali i ekonomska strana. Od ministarstva očekujem i ekološki, ali i ekonomski stav', rekao je Milanović.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene