Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužba za klevetu

BANDIĆ IPAK NE TUŽI MILANOVIĆA 'Išao bih i s crnim vragom da Hrvatskoj bude bolje, ja ću biti premijer'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon tri godine zagrebački je gradonačelnik ipak odustao od tužbe protiv šefa SDP-a.

Tijekom lokalnih izbora 2013. godine, bivši premijer Zoran Milanović osvrnuo se na Milana Bandića i njegovo vođenje glavnog grada rekavši kako postoje elementi korupcije i klijentelizma te da je svima u SDP-u pao kamen sa srca kad je Bandić izbačen iz stranke.

Pročitajte i ovo U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je Gabrijela Kišiček - 1 Analiza Gabrijele Kišiček Tko bi pobijedio u sučeljavanju Milanovića i Plenkovića: "To bi bilo napeto gledati, međutim..."

Zbog tih riječi zagrebački je gradonačelnik tužio Zorana Milanovića rekavši kako mu je time nanesena povreda dostojanstva, ugleda, ali i duševne boli. Od Milanovića je tada tražio 300.000 kuna plus sudske troškove.

No, kako doznajemo, Bandić je prošlog mjeseca odustao od tužbe, platio sudske troškove i Zoranu Milanoviću vratio iznos sudske pristojbe.

Bandić je danas rekao kako od tužbe nije odustao on nego njegov odvjetnik, a na naše pitanje je li to zbog moguće postizborne suradnje s SDP-om zagrebački je gradonačelnik bio slikovit kao i uvijek.

'Sve ću napraviti za bolji život građana. Išao bih i s crnim vragom samo da Hrvatskoj bude bolje', rekao je Bandić i prilično samouvjereno dodao kako on 'nije kao ovi drugi' te da će zbog toga on pobijediti i biti premijer.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene