Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vesela fotografija

Milan Bandić na Radiju Student 'dobio' rogove!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studenti Fakulteta političkih znanosti na svojoj radio postaju ugostili su danas zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, a zajedničku fotografiju svi će dugo pamtiti.

'Danas je gradonačelnik gostovao na Radiju Student gdje su mu studenti novinarstva koji uče zanat postavljali pitanja.  Gradonačelnik je odgovarao i na pitanja građana koji su zvali uživo u emisiju', piše na službenim Facebook stranicama gradonačelnika Milana Bandića gdje su i objavljene fotografije njegovog gostovanja na Radiju Student na Fakultetu političkih znanosti.

Pročitajte i ovo Slavko Kojić stečajni postupak Bandićeva stranka grca u dugovima, od imovine ostali namještaj i kaciga za Vespu Bik s rogovima u plamenu - 2 "Nacionalna sramota" VIDEO Snimljen bik s rogovima u plamenu, udruge bijesne: "Ova odvratna tradicija je neopravdano nasilje koje se mora zabraniti"

Što će reći profesori i mentori iz kolegija Radio studentima tek ćemo vidjeti, a gradonačelnika veseli studenti ovime sigurno nisu naljutili.

I ne zaboravite, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić sutra će biti gost na našem CHATU NA ŠPICI u 12 sati koji će se uživo prenositi na našem portalu dnevnik.hr. Budite s nama!

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene