Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Gadi mi se pričati'

Bandić: Netko mora podvući crtu i uvesti reda, a mene jedino mogu fizički maknuti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik najavio je kako se smjene i otkazi neće zaustaviti na Holdingu već da isti scenarij čeka i prekobrojnu gradsku upravu.

'Samo nam je nebo granica! Netko mora podvući crtu i uvesti reda, a mene jedino mogu fizički maknuti. Povijesni je trenutak, ne može me više ni šef partije nazvati i reći - nemoj sad, sad su izbori. Odlučio sam to napraviti za generacije', poručio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uoči sjednice zagrebačke skupštine krajem tjedna.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Slika nije dostupna Predizborna obećanja Bandić na sjednici Skupštine najavio da će Grad pokriti troškove struje ako neće Vlada pa oporbi poručio: "Još ćete me dugo sanjati"

Osvrčući se na posljednje smjene i otkaze stare Uprave holdinga, Bandić je podsjetio na, kako kaže, nezakonita zapošljavanja te da mu se gadi o tome pričati i govoriti da je riječ o svojevrsnoj čistki. Obećava da će za šest mjeseci sanacije uvesti reda u Holdingu. 

>> SDP i HDZ oprezni oko privatizacije Zagrebačkog holdinga

'Vozili su se, bili na moru, koristili službene mobitele... Ja sam izdao da aute vrate... Mace se vozaju... Pijani milijarderi je blaga riječ. Kažu mi da sam nervozan, nisam, ja sam 'cool'. Da, ja sam autor koncepta Holdinga, ja i moje kolege. Tih priča i izgovora gospode koja su otišla mi je dosta. Da, kupili smo nekretnine, ali što su radili zadnje četiti godine? Jesu li ih stavili u funkciju? Meni su instrumente uzeli iz ruku, nisam mogao raditi', kazao je Bandić dodajući kako neće poštedjeti ni prekobrojnu gradsku upravu koja neće ostati neokrznuta.

U Holdingu i Upravi koja broji oko 25.000 zaposlenih, gradonačelnik Bndić do kraja godine najavljuje rezove. Kaže kako će onima koji imaju manje uzeti najmanje, a onima koji imaju više, poput njega, rezovi će zahvatiti malo više.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene