463227
463227
463227
463227
463227

Mihovil Španja: Motivacijski govor koji će vam pomoći u ostvarivanju ciljeva

  • , 11.01.2017., 11:02
  • Autor:
  • komentara

Naš najtrofejniji hrvatski paraolimpijac Mihovil Španja nakon 15 godina provedenih u bazenu, mnogobrojnih zlatnih, srebrnih i brončanih odličja s brojnih natjecanja s nekoliko svjetskih i europskih rekorda odlučio je svoju strast i motivaciju prenijeti na druge.

 
 
 
 
 
Mihovil Španja (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)
Mihovil Španja (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)

Motivacijskim govorom koji će održati u hotelu Spa Golfer Terma Sveti Martin 17. siječnja, 2017. u 13 sati pokazat će okupljenima kako prenijeti strast i radnu etiku koju je imao u bazenu u poslovni svijet. 

Mihovil Španja svoju je karijeru započeo u Dubrovniku 1995. sa samo 11 godina, a sa zadnjom, brončanom medaljom, ujedno i 26. u karijeri, koju je osvojio na Paraolimpijadi u Londonu najtrofejniji je hrvatski sportaš uopće.

Ovaj 32-godišnji bivši sportaš nakon 15 godina blistave karijere odlučio ju je prekinuti kako bi se posvetio karijeri i zasnivanju obitelji. Magistrirao je Odnose s javnošću i osnovao vlastiti brend MihoWill u suradnji tvrtkom Overtime, jedinom u Hrvatskoj specijaliziranoj za digitalni marketing u sportu.

Mihovil Španja kod Mlina na Muri

''Tvrdoglav sam i uporan. Sve to dolazi s jakom voljom i željom za uspjehom. Životnim uspjehom.'', kaže Mihovil Španja o kojem je snimljen i dokumentarac ''Druga strana medalje'' svoju će poslovnu karijeru, kaže, izgraditi na kvalitetnim temeljima sportske karijere.

Tvrdoglav sam i uporan. Sve to dolazi s jakom voljom i željom za uspjehom. Životnim uspjehom.

Mihovil Španja, najtrofejniji hrvatski sportaš

Njegov posao bit će usko vezan uz sport i promociju prava osoba s invaliditetom, ali i edukaciju o tome kako vrijednosti iz sportskog života, kao što su dosljednost, odgovornost, etika i vjera u sebe, primijeniti na život općenito.

Upravo jedno takvo predavanje održat će u Termama Sveti Martin koje je odabrao jer predstavljaju sve u što vjeruje. Potiču zdravo življenje u fizičkom i duhovnom smislu, odgovorni su prema zaposlenicima, ali i prekrasnoj prirodi oko njih te iskorištavaju sav ponuđeni potencijal koji im okruženje nudi; potiču razvoj lokalnog gospodarstva, kupuju od OPG-ova u blizini, razvijaju lokalni turizam i Međimurje kao destinaciju.

Mihovil Španja kod Mlina na Muri

Želite li saznati priču o uspjehu mladog i talentiranog plivača, pronaći motivaciju za vlastiti osobni i poslovni razvoj kao direktori rukovodećih tvrki rezervirajte svoje mjesto u dvorani najkasnije do 13. siječnja, 2017. na mailu sasa.vugrinec @termesvetimartin.com.

 

 DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se