Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan za avanturu

Dosta vam je klišeja? Ovo Valentinovo može biti puno zabavnije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako romantična večera, odlazak u kino, cvijeće i bombonjere nisu vaš par rukavica, Valentinovo možete pretvoriti u dan za avanturu.

Čak i oni koji se nisu rodili kao romantične duše, uvijek će pronaći razlog da provedu dan s voljenom osobom. Iako ponekad u ''čistoj'' romantici nema ništa loše, možda je ove godine vrijeme da zaboravite na klišeje i pokušate s nečim novim. Stoga vam nudimo kreativne ideje kojima ćete zasigurno iznenaditi svoje bolje polovice.

Pročitajte i ovo Valentinovo i inflacija - 5 Ljubav se ne kupuje ili? Nevjerojatan iznos koji se potroši za Velentinovo: Zaljubljeni će zbog inflacije morati izdvojiti još više Ilustracija Dnevnik Nove TV pita Slavite li Valentinovo? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

1. Romantična vožnja na quadu po ''međimurskim Alpama''

Ukoliko ste ljubitelji nešto ekstremnijih aktivnosti vožnja quadom po međimurskim bregima zasigurno će se naći na vašoj listi želja. Ovo iskustvo pružit će vam priliku da se stisnete uz svoga partnera, testirate povjerenje jedno u drugoga te uživate u jedinstvenom osjećaju off road vožnje po međimuskim bregima.

Ukoliko se odlučite za ovo nesvakidašnje iskustvo, quad možete iznajmiti u Accredo centru nedaleko od popularnih Terma Sveti Martin.

2. Joga u paru

Svaka veza trebala bi se zasnivati na povjerenju. Joga u paru je jedan od načina na koji ćete naučiti osvijestiti svoje tijelo istovremeno gradeći uzajamno povjerenje. Za one ambicioznije kao odličan način za stjecanje povjerenja, ali i vrhunsku zabavu preporučamo akrojogu.

3. Degustacija vina

Ako ste ljubitelj vina, Vaše savršeno Valentinovo sigurno će se sastojati i od uživanja u kvalitetnoj kapljici. Blind wine tasting ili kušanje vina na slijepo, malo je drugačija degustacija vina uz koju se možete opustiti i zabaviti s partnerom, a ukoliko popijete koju čašicu više možete prenoćiti u obližnjim Termama Sveti Martin koji inače i organiziraju takve vrste zabave.

4. Noćno kupanje

Nema ništa bolje od kupanja u toploj vodi dok vas hladni zrak štipa za obraze. Mnoge toplice poput Terma Sveti Martin imaju vanjske bazene u kojima u kasnim večernjim satima možete sa svojim partnerom uživati u čarima ljekovite vode. Boravak u termalnoj vodi ima brojne pozitivne učinke na cijeli organizam, čime će vaša veza biti osvježena i spremna za narednu godinu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene