Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu dobili pomoć na vrijeme

Metkovci 'oprali' Bandića i Jamba: Sram vas bilo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošla je kampanja za predsjedničke izbore, a s njom je u Metkoviću drastično pala i popularnost Milana Bandića.

Zagrebačkog gradonačelnika i gradonačelnika Metkovića, Stipu Gabrića Jamba, 'oprali' su Metkovci, u znak protesta zbog poplava i katastrofalnog stanja u kojem su se našli. 'Nama ne treba humanitarna pomoć pa neka gospodin Bandić to što je dovezao vrati u Zagreb, mi smo od grada Metkovića tražili čizme, ali ih nismo dobili', dovikivali su okupljeni stanovnici Zagrebačke ulice u Metkoviću.

Pročitajte i ovo Uhićenje 46-godišnjaka odgovornog za ubojstvo brata - 1 Strašan zločin FOTO Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo brata Slika nije dostupna Okupljanje Mostovaca u Metkoviću 'S njima nitko ne može, s Karamarkom su pod obrisali'

>> Na vodomjerima Opuzen i Metković vodostaji lagano padaju

'Sram vas bilo. Sada ste došli, a mi plivamo u vodi od Tri kralja. Ovo je sramota', protestirali su građani, kojima su domovi i dalje puni vode. Bandić, koji je za to vrijeme bio bez riječi, u pratnji gradonačelnika Metkovića, pred crkvom Svetog Nikole ostavio je pomoć koju je iz Zagreba donio sa sobom. Donesenu pomoć podijeliti će onima kojima je najviše potrebna. 'Oni su revoltirani i ja ih razumijem', kratko je izjavio Bandić, a njegov domaćin Gabrić-Jambo optužio je predsjednika Sabora Luku Bebića i HDZ, što nije izgrađen projekt obrane do poplava u Metkoviću te dodao kako je grad učinio koliko je mogao.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene