Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje za nepotrebnu studiju

Mazal: Polančec je bio dežurni vatrogasac Vlade

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zagrebačkom Županijskom sudu danas se nastavilo suđenje Damiru Polančecu i vukovarskom odvjetniku Petru Miletiću u slučaju izrade nepotrebne studije koju je naručilo Ministarstvo gospodarstva i koja je stajala pola milijuna kuna.

Glasnogovornik Ministarstva gospodarstva Tomislav Mazal i Vojislav Stanimirović, predsjednik SDSS-a, u ulozi svjedoka pred sudom i porotom rekli su svoju stranu priče.

Pročitajte i ovo Obljetnica u Borovu Obiteljima i dalje teško "Za što da oprostim? Oni su me tukli, skakali, bacali bombe": Obljetnica masakra u Borovu Slika nije dostupna Suđenje Polančecu 'Sude mi za studiju za koju sam dobio medalju'

Mazal je Polančeca okarakterizirao kao dežurnog vatrogasca Vlade kojeg je tadašnji premijer Ivo Sanader delegirao da riješi problem radnika srpske nacionalnosti Borova. Vojislav Stanimirović je potvrdio da je problem s radnicima Borova bio i političke naravi na čijem je rješavanju inzistirao i SDSS.

>> Počinje drugo poluvrijeme 'prodanog brata' Polančeca

Suđenje se nastavlja 15. listopada kada će sud ispitati još dva svjedoka. Nije isključeno da će na zakazani datum optuženi Damir Polančec iznositi svoju obranu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene